Iată de ce are nevoie o femeie pentru a se simţi împlinită într-o relaţie

23 octombrie 2021
image
O femeie pentru a se sim┼úi confortabil ┼či ├«mplinit─â ├«ntr-o rela┼úie are nevoie de un partener matur, demn de ├«ncrederefoto: shutterstock

Uneori o rela╚Ťie poate fi o adev─ârat─â provocare, mai ales dac─â partenerii nu sunt preg─âti╚Ťi pentru acest lucru. Sunt multe aspecte de care trebuie s─â ╚Ťii cont atunci c├ónd te decizi s─â porne╚Öti la drum al─âturi de un om.

Poate nu ne place s─â recunoa┼čtem, dar toate avem o list─â secret─â de tr─âs─âturi pe care sper─âm s─â le g─âsim la b─ârbatul al─âturi de care vrem s─â convie┼úuim. O femeie pentru a se sim┼úi confortabil ┼či ├«mplinit─â ├«ntr-o rela┼úie are nevoie de un partener matur, demn de ├«ncredere ╚Öi stabil din punct de vedere emo┼úional.

Un partener imatur sau nesigur pe sine cel mai probabil va aduce mult─â nefericire ├«ntr-o rela╚Ťie. Acest tip de persoan─â are o stim─â de sine sc─âzut─â, dar ╚Öi dificult─â╚Ťi ├«n a acorda ├«ncredere celorlal╚Ťi.

Femeile care ╚Öi-au ales o asemenea persoan─â drept partener de via╚Ť─â se vor confrunta ├«n permanen╚Ť─â cu gelozie ╚Öi manipulare emo┼úional─â. Rela╚Ťia va deveni toxic─â, ele se vor sim╚Ťi prinse ├«ntr-o cu╚Öc─â ╚Öi orice tentativ─â de a evada va st├órni m├ónia partenerului lor.

Partenerul ideal pentru o rela┼úie ├«mplinit─â este b─ârbatul matur, ├«ncrez─âtor ╚Öi stabil din punct de vedere emo╚Ťional. Nevoile femeilor includ prezen╚Ťa ├«n via╚Ťa lor a unei persoane capabile de empatie, dispus─â s─â ╚Ťin─â seam─â de dorin╚Ťele lor ╚Öi s─â evite s─â le r─âneasc─â. Numai cu o asemenea persoan─â ├«╚Öi pot construi o rela╚Ťie fericit─â, s─ân─âtoas─â ╚Öi cu adev─ârat stabil─â.

kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
2vancea botez jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg