Idei pentru timpul liber, duminică 8 noiembrie

Ultima actualizare:

«Festivalul animalelor», la Circul Globus

Atenţie, copii şi părinţi! Elefanţi, girafe, rinoceri, zebre, dromaderi, lame, maimuţe şi cai, toate aceste animale exotice vor debarca din faimoasa “Arcă a lui Noe” tocmai în Bucureşti, pe scena Circului Globus. A început o nouă stagiune care promite numeroase provocări, multă emoţie şi farmec. Spectacolele au loc în fiecare vineri seara, de la ora 19.00, sâmbăta de la ora 15.00 şi duminica de la orele 11.00 şi 15.00. Biletele au preţuri cuprinse între 25 şi 60 de lei, în funcţie de locul din sală.

Loredana îşi lansează album

În seara aceasta, de la ora 20.00, Sala Palatului din Capitală va deveni tărâmul unui univers complet imaginat de Loredana: fantezie, show, creativitate, magnetism, toate acestea învăluite în muzica și vocea artistei. Ca în fiecare an, şi acum, la concertul numit Imaginarium, vor fi o mulțime de invitați surpriză, momente spectaculoase pe scenă, costume și efecte speciale care vor uimi publicul, dar și cântece noi, de pe noul album, care poartă numele show-ului. Desfăşurarea de forţe este incredibilă: peste 100 de specialişti în echipă (sunetişti, instrumentişti, dansatori etc.) şi zeci de ţinute pregătite pentru Loredana, backing vocals şi balet. Show-ul durează două ore, iar biletele costă 60, 100, 150 sau 200 de lei.

Proconsul cântă despre «un om mai bun»

Joi, 12 noiembrie, în Berăria H din Bucureşti, trupa Proconsul îşi va lansa cel mai nou single, „Un om mai bun”, şi va susţine, cu această ocazie, un concert incendiar. Începând cu ora 22.45, de pe scenă vor răsuna piese celebre precum „Cerul”, „De la ruşi vine ploaia”, „Pentru tine”, dar şi cele mai noi piese. Biletele costă 20 sau 30 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net