Imaginea care a înnebunit Internetul! Trump sărutându-l pe Putin


    Donald Trump și Vladimir Putin, într-o imagine inedită, sărutându-seFoto Getty
Donald Trump și Vladimir Putin, într-o imagine inedită, sărutându-seFoto Getty

Donald Trump și Vladimir Putin sunt liderii politici pe care atenția publicului din toată lumea este centrată cel mai mult. De ce se întâmplă acestu lucru? Pentru că cei doi par să surprindă mereu. O demonstrează o pictură murală din Lituania.

Potrivit Time.com, o operă de artă pictată pe peretele unui restaurant din Lituania îi înfățișează pe canditatul republican la președinția americană, Donald Trump și pe liderul rus, Vladimir Puti, sărutându-se. Imaginea a făcut deja înconjurul lumii prin intermediul Internetului, devenind virală.

Pictura murală se află pe peretele unui restaurant din Lituania
Pictura murală se află pe peretele unui restaurant din Lituania

„Am văzut multe similarități între acești doi «eroi» - Putin și Trump. Amândoi au un ego imens și este muzant să vezi că le stă bine împreună. Se pare că avem un nou Război Rece iar America ar putea avea un președinte care caută prietenie cu Rusia”, a declarat unul dintre proprietarii restaurantului, Dominycas Ceckuskas, într-un interviu acordat Agenției France Press.

De altfel, liderul rus și candidatul republican american au făcut schimb de coplimente în timpul campaniei lui Trump, iar acesta din urmă chiar a declarat că „le va fi bine împreună” dacă devine președintele Statelor Unite.

Pictura murală pare însă a fi o reminiscență a unui afiș politic din 1979 care îi înfățișa pe liderul URSS de atunci, Leonid Brejnev și președintele Republicii Democrate Germane, Erich Honecker, sărutându-se. Imaginea a apărut prin anii 1980 pe Zidul Berlinului.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
FotoJet (10) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
monica belluci si deva
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg