Imaginile care îți topesc inima! Aceasta este gara din România unde trenul oprește doar pentru căței: „Nașul” hrănește zeci de suflete nevinovate

România este și țara oamenilor buni, care nu trec nepăsători pe lângă sufletele ce tânjesc după o coajă de pâine și o gură de apă. Oameni cu suflet bun și locuri desprinse din poveștile citite când eram mici există și în țara noastră, mai exact pe ruta Suceava - Gura Humorului, acolo unde un tren oprește doar pentru căței. 

Câinii care așteaptă hrană în gară / foto: Pixabay
Câinii care așteaptă hrană în gară / foto: Pixabay

Nu trebuie să fii milionar în bani ca să faci o faptă bună și să împrăștii un gram de bunătate în lume, ci milionar în vise și speranțe că putem face din puținul nostru, totul cuiva. Dragi cititori, Click! vă prezintă în rândurile de mai jos o mică povestioară ce vă va înmuia inimile, și ce poate fi o adevărată lecție de viață pentru mulți. 

Povestea care îți înmoaie inima. Poate fi o lecție de viață pentru mulți dintre noi 

Undeva, în pustietate, unde nu există picior de om decât pentru a abandona suflete nevinovate, se află mai multe animăluțe care tânjesc nu doar după hrană, ci și după o mângâiere caldă. 

Mulți căței abandonați poartă amarul fiecărei zile, dar sufletele le sunt bucurate de un om care coboară zilnic din tren doar pentru a le lăsa ceva de mâncăre. 

Micuții s-au învățat cu el, și zilnic îl așteaptă nerăbdători, în același loc, în speranța că nu vor fi uitați. 

„În tren, pe traseul Suceava - Gura Humorului, se face un popas într-o haltă. De după tufișuri, apar la fix ca după o alarmă câțiva câini. Oprește trenul, coboară "nașul" cu o sacoșă în care ține mâncare și o sticlă cu apa ca să le umple caserolele. Animalele sar în sus de bucurie, îi ling mâinile, apoi se retrag cuminți la masă. Trenul se pune din nou în mișcare, dar celor mici le promite că mâine se va întoarce din nou la ei.

Da, se întâmplă la noi, pe meleaguri bucovinene, cu oameni simpli, cu sufletul de aur. Navetiștii care frecventează ruta pregătesc și ei câte un pachețel pentru câinii nimănui. Îl înmânează controlorului și se angajează să nu îi uite până data viitoare. Fiecare ticsește-n bagaj un colț de pâine, o bucată de salam sau se desparte de câte un sandviș, iar într-o pustietate deplină, unde nu calcă nici țipenie de om, trenul încărcat cu pasageri împrăștie hrană și iubire!", se arată în postarea de către cei de la Casa lui Patrocle, pe Facebook. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net