În barul ăsta nu intri decât dacă eşti beat


    Fotografii: Photoland/ Caters/ PIC AICHA ABDOUN
Fotografii: Photoland/ Caters/ PIC AICHA ABDOUN

Incredibil, dar adevărat! În Olanda s-a inaugurat primul bar de mahmureală din lume, unde clienţii care intră trebuie să dovedească musai că sunt beţi. Localul s-a deschis recent şi se bucură deja de mare succes.

Fondatorii noului „Bar de mahmureală” din Amsterdam nu s-au gândit vreodată că vor avea aşa de mulţi clienţi. Deschis în urmă cu o lună, localul este luat cu asalt de cei care nu ştiu cum să se recupereze după beţie. Ca să poată intra în bar, clienţii trebuie să sufle în etilotest pentru a dovedi, într-adevăr, că sunt în stare de ebrietate. Dacă şoferii tremură ca acesta să nu indice că au alcool mult în sânge, cei care vor să intre în noul local din Amsterdam speră să aibă cât mai mult. Ştiu că abia aşa găsesc un loc disponibil în localul supraaglomerat ca să scape de stările de rău de pe urma beţiilor. O dată intraţi în bar, clienţii sunt dirijaţi să se aşeze pe un pat confortabil, unde se relaxează uitându-se la filme sau socializând cu alţi cheflii.


    Li se oferă paturi confortabile  şi pot să socializeze cu alţi cheflii
Li se oferă paturi confortabile şi pot să socializeze cu alţi cheflii

Pot să comande apoi băuturi bogate în vitamine şi să consume alimente speciale care îi trezesc din beţie, combătând greţurile şi durerile de cap. Există şi un bar cu oxigen, care ajută corpul să se recupereze mai repede din starea de beţie. Preţurile variază în funcţie de comanda fiecărui client. „Ştie toată lumea că pentru a trece peste stările de mahmureală e nevoie de o saltea bună, mâncare sănătoasă şi multe vitamine. Clienţii trebuie să se simtă bine aici, de aceea, am avut grijă ca localul să fie decorat cu multe plante tropicale, ca o oază într-o junglă urbană”, spune Joep Verbunt, unul dintre olandezii care a avut ideea de a înfiinţa barul cu totul neobişnuit. Fondatorii nu cred în dictonul “Focul se stinge cu foc”, de aceea aici nu se serveşte alcool. Localul e deschis de vineri până duminică, între orele 10.00 şi 18.00.


    Pentru o mai rapidă  recuperare, se  administrează oxigen
Pentru o mai rapidă recuperare, se administrează oxigen
zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg