În chiloți, la metrou! Sute de londonezi au călătorit dezbrăcați

În ciuda frigului, sute de londonezi curajoși s-au dezbrăcat, duminică, în cadrul evenimentului No Trousers Tube Ride (Călători cu metroul fără pantaloni n.r), tradiție ce se ține de 10 ani în capitala Marii Britanii. 

Pasagerii s-au dezbrăcat în lenjerie intimă (Foto: Profimedia)
Pasagerii s-au dezbrăcat în lenjerie intimă (Foto: Profimedia)

Citește și: Istoria lenjeriei intime de bărbaţi. După cel de-al Doilea Război Mondial, lenjeria a început să fie tot mai colorată

Evenimentul nu a mai avut loc din anul 2020, din cauza pandemiei de COVID-19, așa că weekendul trecut a fost prilej de bucurie pentru toți participanții. Sute de oameni îmbrăcați doar în chiloți au coborât în stația ​​Chinatown pentru a începe călătoria organizată de The Stiff Upper Lip Society, duminică după-amiază.

Unii londonezi au purtat ținute office, formate din cămașă, cravată, sacou și…lenjerie intimă. După doi ani de pauză, „sărbătoarea” atipică a fost intens așteptată și nu e de mirare că a avut un real succes.

Iată și: A venit la magazin doar în chiloți tanga! Imaginea a devenit virală

Participanții au fost instruiți să se adune în stradă, îmbrăcați în „haine normale de iarnă”. Apoi, au fost organizați în grupuri și trimiși pe jos până la stațiile de metrou din apropiere, unde și-au dat pantalonii jos și au călătorit doar în chiloți.  

«Scopul este să facem oamenii să râdă»

image

Pentru restul călătoriei, stați în metrou așa cum o faceți de obicei. Citiți o revistă sau stați pe telefon. Comportați-vă normal. Puteți purta lenjerie distractivă, dar nimic vulgar! Dacă vreți să vă simțiți mai confortabil, puteți să vă îmbrăcați cu două perechi de chiloți, însă nu purtați lenjerie intimă de tip tanga sau orice altceva care i-ar putea ofensa pe cei din jur. Scopul nostru este să îi facem pe oameni să râdă și să se simtă bine, nu să se enerveze!”, i-au îndemnat organizatorii pe participanți.

Vezi și: Show de striptease la azil! O bătrână s-a prefăcut că a făcut atac de cord

The Stiff Upper Lip Society a organizat și o petrecere în cartierul londonez Soho, după terminarea evenimentului. Anul acesta a fost, de asemenea, călătoria inaugurală cu metroul pe nou-deschisa linie Elizabeth, așa că participarea a fost un mod inedit de a intra în istorie, relatează publicația britanică Metro.

Cum a luat naștere acest eveniment inedit

Această tradiție neobișnuită își are originile la New York, fiind începută în urmă cu două decenii. Inițial, a fost doar o glumă, dar între timp, ea s-a răspândit în peste 60 de orașe de pe tot globul. Primul eveniment a fost creat de Improv Everywhere – un grup de comedie artistică din New York, în 2002.

Misiunea noastră a început ca o mică farsă cu șapte tipi și s-a transformat într-o sărbătoare internațională, cu zeci de orașe din întreaga lume participând în fiecare an”, se arată pe site-ul Improv Everywhere.

Te-ar putea interesa și: FOTO Studio 54, clubul care producea la fel de mulţi bani ca mafia. Angajaseră un om doar pentru a face liniuţe perfecte de cocaină

Primul eveniment din New York a implicat șapte bărbați fără pantaloni urcându-se în metrou, câte unul la fiecare stație timp de șapte opriri consecutive, prefăcându-se că este o situație normală. În 2006, un metrou a fost oprit și opt persoane au fost încătușate și arestate pentru că nu purtau pantaloni, însă acuzațiile au fost ulterior respinse. Până în 2007, sute de oameni au participat, înainte ca evenimentul să devină internațional în 2008.

Din 2010 până în prezent, mii de new-yorkezi au luat parte la farsa anuală. Peste 60 de orașe din întreaga lume participă acum, inclusiv Berlin, Lisabona, Tokyo și Toronto.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net