Încrederea în tine şi curajul, aspecte ale vieţii intime de care trebuie să ţii cont


    Sexul într-o relaţie este deosebit de important, pentru că în funcţie de calitatea sa vă poate apropia sau vă poate dezbinafoto: 123RF
Sexul într-o relaţie este deosebit de important, pentru că în funcţie de calitatea sa vă poate apropia sau vă poate dezbinafoto: 123RF

Cele mai importante aspecte ale vieţii intime de care este bine să ţii cont sunt încrederea în tine şi curajul. Sunteţi doar voi doi în centrul universului, vă iubiţi şi vreţi să vă simţiţi bine. În niciun caz să nu-ţi treacă prin minte gânduri privind felul în care arăţi. Datorită stării de excitaţie bărbaţii nici nu observă colăceii sau celulita. Şi chiar dacă ţi-ar vedea aceste defecte, probabil că oricum nu ar fi deranjat.

De asemenea, nu te gândi la cum va fi prestaţia ta, nu te întreba dacă greşeşti sau, în cel mai rău caz, dacă eşti mai bună decât fostele. Odată ce ai scăpat de aceste frici, poţi să te bucuri întru totul de actul sexual. Fii activă şi implică-te total! Vorbeşte cu el, spune-i ce-ţi place, dă-i indicaţii, dacă este nevoie.

Orice ar fi, nu mima nimic! Şi aici vorbim atât de orgasm, cât şi de plăcerea de pe parcursul întregului act sexual. Pe lângă faptul că şi-ar putea da seama şi s-ar putea simţi prost, cel mai grav este faptul că tu rămâi nesatisfăcută şi acumulezi frustrări dacă se întâmplă prea des să nu ai orgasm. Dacă ceva nu îţi place, spune-i, iar el o să aprecieze acest lucru şi va face tot ce-i stă în putinţă ca să fii şi tu fericită.

Ca şi în celelalte momente ale relaţiei, comunicarea este foarte importantă şi atunci când faceţi dragoste. Discutaţi, lăudaţi-vă unul pe celalalt, zâmbiţi şi simţiţi-vă bine! Bărbaţii nu sunt foarte diferiţi de femei în ceea ce priveşte laudele. Increderea lor sexuală se bazează şi pe ceea ce le spun femeile şi pe felul în care ele se simt.

Sexul într-o relaţie este deosebit de important, pentru că în funcţie de calitatea sa vă poate apropia sau vă poate dezbina.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Razvan din Idicel la masa jpg
Balenciaga 1 Foto Captura JPG
image
image
image
image
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png