Incredibil! Ea e fetița care la 5 ani a născut un băiețel perfect sănătos


    La doar cinci ani, a adus pe lume un copilFoto: The Sun
La doar cinci ani, a adus pe lume un copilFoto: The Sun

În urmă cu opt decenii, a existat un caz care a șocat întreaga lume și chiar și în prezent rămâne o raritate, aproape inimaginabil. Când abdomenul Linei Medina a început să crească în volum foarte mult, doctorii au crezut că are o tumoare – avea doar cinci ani totuși, era de neconceput o sarcină.

După ce i s-au făcut mai multe investigații, s-a descoperit că fetița de doar cinci ani era gravidă în a șaptea lună. Câteva săptămâni mai târziu, ea a dat naștere unui băiețel foarte sănătos, precizează The Sun.

Au trecut 80 de ani de atunci, iar Lina încă rămâne cea mai tânără femeie care a dat naștere unui copil perfect sănătos. Lina, la rândul ei, s-a născut  în anul 1933, într-un mic sat din Munții Anzi, în Peru, într-o familie foarte săracă. Mama sa a observat că abdomenul fiicei sale de doar cinci ani tot creștea, așa că a dus-o la doctor. Pe 14 mai 1939, Lina a născut prin cezariană pentru că nu era încă suficient de dezvoltată pentru a naște normal. Băiețelul pe care l-a adus pe lume a fost sănătos și l-au numit Gerardo, în onoarea medicului care a ajutat-o pe Lina să nască.


    Medicii au crezut inițial că are o tumoareFoto: The Sun
Medicii au crezut inițial că are o tumoareFoto: The Sun

Același doctor a descoperit că Lina, deși avea o vârstă foarte fragedă, avea organele sexuale bine dezvoltate pentru că suferea de pubertate precoce...mult prea precoce. A apărut imediat suspiciunea că propriul ei tată este responsabil pentru sarcina fetiței, așa că a fost arestat, fiind acuzat de incest. El a fost însă eliberat la scurt timp deoarece s-au găsit dovezi că nu el era vinovat. Identitatea bărbatului care a lăsat-o pe micuță însărcinată nu a fost niciodată descoperită.

Pe măsură ce a crescut, Gerardo a crezut că Lina este sora lui, dar când a împlinit vreo zece ani, a aflat că ea era de fapt mama sa. Gerardo a fost un copil sănătos, dar a murit în 1979, la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli osoase.  Lina, care nu a mai vorbit niciodată despre acea sarcină, încă trăiește, are 85 de ani și este căsătorită din 1970.

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg