Incredibil! Ea e fetița care la 5 ani a născut un băiețel perfect sănătos

simeon stalpnicul png
La doar cinci ani, a adus pe lume un copilFoto: The Sun

În urmă cu opt decenii, a existat un caz care a șocat întreaga lume și chiar și în prezent rămâne o raritate, aproape inimaginabil. Când abdomenul Linei Medina a început să crească în volum foarte mult, doctorii au crezut că are o tumoare – avea doar cinci ani totuși, era de neconceput o sarcină.

După ce i s-au făcut mai multe investigații, s-a descoperit că fetița de doar cinci ani era gravidă în a șaptea lună. Câteva săptămâni mai târziu, ea a dat naștere unui băiețel foarte sănătos, precizează The Sun.

Au trecut 80 de ani de atunci, iar Lina încă rămâne cea mai tânără femeie care a dat naștere unui copil perfect sănătos. Lina, la rândul ei, s-a născut  în anul 1933, într-un mic sat din Munții Anzi, în Peru, într-o familie foarte săracă. Mama sa a observat că abdomenul fiicei sale de doar cinci ani tot creștea, așa că a dus-o la doctor. Pe 14 mai 1939, Lina a născut prin cezariană pentru că nu era încă suficient de dezvoltată pentru a naște normal. Băiețelul pe care l-a adus pe lume a fost sănătos și l-au numit Gerardo, în onoarea medicului care a ajutat-o pe Lina să nască.

image
Medicii au crezut inițial că are o tumoareFoto: The Sun

Același doctor a descoperit că Lina, deși avea o vârstă foarte fragedă, avea organele sexuale bine dezvoltate pentru că suferea de pubertate precoce...mult prea precoce. A apărut imediat suspiciunea că propriul ei tată este responsabil pentru sarcina fetiței, așa că a fost arestat, fiind acuzat de incest. El a fost însă eliberat la scurt timp deoarece s-au găsit dovezi că nu el era vinovat. Identitatea bărbatului care a lăsat-o pe micuță însărcinată nu a fost niciodată descoperită.

Pe măsură ce a crescut, Gerardo a crezut că Lina este sora lui, dar când a împlinit vreo zece ani, a aflat că ea era de fapt mama sa. Gerardo a fost un copil sănătos, dar a murit în 1979, la vârsta de 40 de ani din cauza unei boli osoase.  Lina, care nu a mai vorbit niciodată despre acea sarcină, încă trăiește, are 85 de ani și este căsătorită din 1970.

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
FotoJet (1) jpg
woman 4214744 1920 jpg
visarion alexa
prodan (2) jpg
andreea marin si cove jpg
T 55 jpg
Vladimir Putin FOTO SHUTTERSTOCK
image
image
image
image
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg
3 cafea shutterstock 1928433047 jpg jpeg
copii sechestrati