Indiferenţa, o etapă foarte periculoasă pentru orice relaţie de cuplu


    Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţiefoto: 123RF
Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţiefoto: 123RF

Este evident că ceea ce face ca o relaţie să nu mai funcţioneze nu sunt lipsa de încredere, lipsa de comunicare sau certurile frecvente, ci pur şi simplu lipsa interesului şi indiferenţa. Într-un cuplu, aproape orice problemă poate fi rezolvată dacă partenerii sunt implicaţi sentimental şi există respect reciproc. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre cei care nu mai sunt preocupaţi unul de celălalt.

Indiferenţa este o etapă foarte periculoasă pentru relaţie. A fi nepăsător într-un cuplu înseamnă că nu îţi mai iubeşti partenerul şi puteţi ajunge să convieţuiţi ca doi străini în aceeaşi casă. Chiar dacă interacţionaţi, este ca şi cum aţi face conversaţie cu un om oarecare de pe stradă. Legătura dintre voi a fost avariată şi, din acest punct, lucrurile sunt greu de reparat.

Ce înseamnă dacă partenerul tău este complet dezisteresat de felul în care arăţi, de ieşirile tale în oraş sau nu are nicio reacţie dacă te vezi cu alţi bărbaţi? Cel mai probabil este indiferent şi nu mai simte nevoia să îşi valideze încrederea în tine. De aceea, indiferenţa doare, în special dacă nu eşti şi tu în aceeaşi fază emoţională.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg