Înduioșător! Băiețel autist, îndrăgostit de Albă ca Zăpada


    Băiețelul autist este fermecat de frumusețea Albei ca ZăpadaFoto captură foto Facebook
Băiețelul autist este fermecat de frumusețea Albei ca ZăpadaFoto captură foto Facebook

Un material video publicat pe o rețea de socializare cu un băiețel autist a înduioșat tot internetul. În maginile filmate se poate observa cum micuțul, în vârstă de doi ani, este de-a dreptul fermecat de o actriță care este costumată și interpretează rolul Albei ca Zăpada.

Autismul reprezintă o serie de tulburări comportamentale fundamentale. Nu se știe cu exactitate ce anume cauzează această afecțiune, dar este mai des întâlnită la băieți, decât la fete. Principalele simptome se manifestă printr-un contact și o comunicare foarte limitată cu alte persoane. Cei care suferă de autism se atașează cu greu de oameni, fiind deosebit de timizi.

Jack, băiețelul autist din materialul video, care a fost dus de mama sa la parcul tematic Disney, pare să se fi îndrăgostit iremediabil de frumoasa femeie care interpreta rolul Albei ca Zăpada. El nu reacționează față de celelalte personaje, atenția lui fiind captată doar de Albă ca Zăpada. Actrița este și ea impresionată de afecțiunea copilului.

"Cred că am vărsat o mie de lacrimi uitându-mă la aceste imagini", a declarat mama lui Jack.

Materialul video a fost publicat de Daily Mail pe Facebook, unde a strâns peste 6.000 de aprecieri și a fost distribuit de peste o mie de ori.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg