Îngrozitor ce a pățit după o înțepătură de țânțar. E un mutant!

Ultima actualizare:

    A căpătat un picior de elefant după o înțepătură de țânțarFoto Getty
A căpătat un picior de elefant după o înțepătură de țânțarFoto Getty

În ultimii ani, înțepăturile de țânțarii par să fie tot mai periculoase, afectându-i pe oameni în cele mai îngrozitoare feluri. Un brazilian s-a transformat într-un adevărat mutant după ce a fost înțepat de un țânțar.

Bărbatul a căpătat în urma înțepăturii o boală numită Elefantiazis, una dintre cele mai periculoase infecții tropicale care cauzează umflarea și mutația memebrelor sau organelor genitale, relatează Metro.co.uk. Această boală este extrem de periculoasă, amenințând viața pacientului.

Boala pune în pericol viața pacientului
Boala pune în pericol viața pacientului

Până astăzi, pentru Elefantiazis nu exista vreun leac. O clinică din Brazilia însă pare să fi găsit un tratament care ar putea vindeca, cel puțin parțial, îngrozitoarea boală care creează o malformație, dând impresia că cel afectat se transformă într-un elefant.

Bărbatul care a căpătat boala, a fost înțepat de un țânțar în urmă cu 20 de ani. De atunci, el a trăit cu aspectul unui mutant. El a încercat tratamentul clinicii și deja a început să observe o oarecare îmbunătățire. Chiar și așa, piciorul său se aseamănă cu al unui elefant sau rinocer. Boala poate afecta și rinichii și sistemul limfatic și este răspândită în Africa, în America Centrală și de Sud, Asia de Sud și Insulele din Pacific.

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net