Întâlnire de gradul zero între Regele Charles și o cunoscută jurnalistă din România. Cum i-a tăiat calea suveranul

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

O cunoscută jurnalistă din România a avut o întâlnire de gradul zero cu Regele Charles. Aflată întâmplător la cumpărături, aceasta a avut parte de un moment inedit pe care l-a povestit cu mult haz pe blogul ei personal.

Întâlnire de gradul zero între Regele Charles și ojurnalistă din România. Foto: Getty Images
Întâlnire de gradul zero între Regele Charles și ojurnalistă din România. Foto: Getty Images

Îți mai aduci aminte de Dana Mladin de la Școala Vedetelor? Ajunsă la vârsta de 50 de ani, cunoscuta producătoare TV a fost aproape să dea nas în nas cu Regele Charles. Cum s-a întâmplat asta? Pur și simplu a fost vorba de sincronizare... sau desincronizare? Hai să vedem mai exact!

Jurnalista Dana Mladin a fost aproape de o „ciocnire” cu Regele Charles

Aflătă la plimbare în Trafalgar Square, kilometrul zero al Londrei, Dana s-a hotărât că ar avea nevoie de niște ochelari de soare pentru că tot nu reușea să nimerească un selfie regulamentar. Se întâmplă și la case mai mari, mai ales când soarele din capitala Angliei vine ca o mare surpriză pentru această dată din calendar.

Decisă să rezolve problema, jurnalista s-a pus pe căutat. „Cunosc zona, știu că există un magazin cu suveniruri la un colț de stradă, cum ieși din piață, așa că mă îndrept într-acolo”, a povestit producătoarea TV pe blogul danamladin.com.

După ce a ieșit din magazin, Dana a ajuns întâmplător la momentul potrivit în dreptul unui semafor. 

„Aștept să se facă verde pentru pietoni, când… prin față mea trece o mașină fistichie, o limuzină de culoare “bordo”, cu un steag fluturând. Și-mi zboară gândul la alea de la noi care plimbă ambasadorii. Aoleu, stai așa!!!

Într-o fracțiune de secundă realizez că steagul de pe limuzina e steagul regal, că mașină e mașina regală și că, pe bancheta din spate, e nimeni altul decât Regele Charles”, a povestit jurnalista.

Cum „l-a ratat” pe Regele Charles

Povestind cu mult umor, producătoarea TV a explicat cum a ratat momentul de a-l fotografia pe monarh. Mai mult, se pare că doar câteva persoane, cele aflate la semafor, au sesizat că Charles se afla în mașină.

„Nu e singur, dar nu apuc să văd cu cine e, că încerc să scot telefonul din buzunar, fără a pierde din ochi mășina. Regele se întoarce să facă elegant cu mâna cuiva care probabil l-a zărit înaintea mea.

O tipă mai aproape de colțul străzii (tot la semafor, ca și mine) pare că a prins pe telefon mășina Regelui. Sau, cel puțin, mașinile care au urmat-o îndeaproape.

Dus a fost Regele până să apuc eu să scot telefonul. Primul meu reflex e să trec repede strada, poate-poate mai prind coloana înainte să între pe drumul spre Palat. Nicio șansă.

Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, cetățenii își văd de treaba lor, cred că suntem doar câțiva care am remarcat cine a trecut. Ăștia de stăteam la semafor”, a relatat Dana Mladin pe blogul ei.

Dana Mladin e pasionată de călătorii

Pe Dana Mladin o ştim din câteva filme în care a jucat când era mică, apoi de la “Şcoala Vedetelor”, unde a fost prezentatoare. Ulterior, aceasta a devenit producător TV, unul din proiecte sale recente fiind ”Șefi sub acoperire”.

În vârstă de 50 de ani, vedeta iubește călătoriile. E drept, „anii Covid” au fost destul de dificili din acest punct de vedere. Jurnalista a ratat câteva vacanțe în perioada pandemiei.

Am pierdut 4 vacanţe în 2020. Asia de ziua mea, un Bruges, o Londra şi Cinque Terre. Dar nu mă las până nu le recuperez... De cele mai multe ori merg singură. De când am realizat că nu mă mai potrivesc la perioade şi gen de vacanţă cu prietenii mei şi de când sunt singură", a declarat Dana, pentru Click!, în urmă cu câteva luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net