Dana Mladin de la Școala Vedetelor a împlinit 50 de ani! Sărbătorește singură, departe de casă

Pe Dana Mladin, care a împlinit 50 de ani miercuri, 30 martie, o ştim din câteva filme în care a jucat când era mică, apoi de la “Şcoala Vedetelor”, unde a fost prezentatoare, iar mai apoi din postura de producător TV. Îi place să călătorească și iată că de ziua ei a ales să sărbătorească departe de casă.

image

După ce anii trecuți a fost în spatele proiectului “Şef sub acoperire” de la Pro TV, acum se aude că Dana Mladin ar colabora (din nou) cu Dan Negru, de data aceasta la Kanal D.

Însă momentan nu este în țară, ci într-o scurtă vacanță de plăcere. Și pentru că miercuri, 30 martie, este ziua ei, i-am urat și noi "La Mulți Ani". Dana ne-a răspuns tocmai din Insulele Feroe. A fost o mare bucurie pentru Dana să reușească să plece din țară, mai ales că în ultima vreme a fost chinuită de Covid, și nu o dată, ci de două ori.

Se pare că Dana a găsit secretul tineretii si al fericirii, având în vedere că arată la fel de tânără și neliniștită ca pe vremea când făcea emisiunea "Școala Vedetelor" la Televiziunea Română, împreună cu regretatul Titus Munteanu și prietenii ei, cu care păstrează legătura și astăzi. Pentru că Dana nu este doar o femeie puternică, ci și o prietenă deosebită care își ține prietenii aproape.

Citește și: Ce s-a ales de adolescenţii de la «Şcoala Vedetelor», după 20 de ani EXCLUSIV

Dana Mladin adoră să plece singură în vacanță

Cu toate acestea, vedetei îi place să meargă în călătorii neînsoțită și să experimenteze tot felul de senzații. Tot ea ne povestea că din cauza pandemiei a pierdut în 2020 mai multe vacante. "Am pierdut 4 vacanţe în 2020. Asia de ziua mea, un Bruges, o Londra şi Cinque Terre. Dar nu mă las până nu le recuperez... De cele mai multe ori merg singură. De când am realizat că nu mă mai potrivesc la perioade şi gen de vacanţă cu prietenii mei şi de când sunt singură", ne-a spus ea.

stanga
dreapta
dana mladin ursulet jpg
dana mladin italia jpg
dana mladin vacanta2 jpg
dana mladin vacanta jpg
dana mladin covid jpg

Dana Mladin a făcut Covid de două ori

Dana Mladin a povestit pe Facebook experiența ei cu Covid-19. "Eu vă zic: covidul se ia prin telefon! Am vorbit acum câteva zile la telefon cu cineva răgușit covidat și a doua zi am răgușit și eu. Brusc! După care răceală: nas înfundat, dureri de cap, niște febră, tușe, ochi curgând și... pac, Covid! Doamne, bine că n-am făcut sex prin telefon, că la ora asta eram gravidă! Măi, nene, glumă glumă, da' io tot nu știu cum m-am procopsit a doua oară cu covidu' planetei.

Din Italia nu l-am luat, că nu iese la calcul. Deci tot din ăsta românesc am căpătat. Numa' că tre' să înțelegeți că eu, în disperarea mea de a nu mă îmbolnăvi taman înainte de plecarea de ziua mea, am stat cu masca pe meclă mereu, fix când la noi nu mai era impusă. Se uită lumea la mine că la felu' paișpe. Mi-am făcut propria «anchetă epidemiologică» și tot îmi dă cu virgulă. Nu, e clar, covidul se ia prin telefon!

N-am o problemă, dar aș vrea să îmi spună și mie ăștia care ne-au băgat cip: nu se pot lua și altele prin telefon? Că uite acum mă pun să sun la deștepți și la bogați", a scris Mladin pe Facebook.

Citește și: Vedete care au rămas cu schele grave după COVID. Raluca Podea: «Am ficatul praf şi mi-a căzut tot părul din cap!»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
image
image
image
image
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg