Inventivitate dusă la extrem! Aşa arată friptura făcută în laborator, fără pic de carne

Ultima actualizare:
 Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Foarte tare! Au scos la imprimanta 3D o friptură suculentă fără să folosească nici un pic de carne.

Compania israeliană Redefined Meat în colaborare cu o companie elveţiană Givaudan au reuşit să reproducă în cele mai mici detalii gustul de friptură folosind în maşinăria de ”gătit” doar proteine vegetale.


     Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Specialiştii au combinat trei formule alternative pentru carnea de vită denumite Alt-Muşchi, Alt-Grăsime şi Alt-Sânge care au fost obţinute în laborator din cereale, legume şi fructe.

”E un prim pas revoluţionar în bucătăria viitorului. Tehnologia imprimantei 3D e binevenită în industria alimentară şi gustul oferit de friptura noastră vegetală e incredibil de apropiat cu cel de carne”, a declarat directorul companiei Eshchar Ben-Shitrit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
IQ test math puzzle 1752429691757 webp
stethoscope 6497490 1280 jpg
plaja salbatica, foto shutterstock jpg
courier 6771892 1280 jpg
metrou, foto shutterstock jpg
497490931 1224749659022298 3906962301744230442 n jpg
518303026 1269827877847809 2334922477857015656 n jpg
gabriel liiceanu JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net