Inventivitate dusă la extrem! Aşa arată friptura făcută în laborator, fără pic de carne

Ultima actualizare:
 Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Foarte tare! Au scos la imprimanta 3D o friptură suculentă fără să folosească nici un pic de carne.

Compania israeliană Redefined Meat în colaborare cu o companie elveţiană Givaudan au reuşit să reproducă în cele mai mici detalii gustul de friptură folosind în maşinăria de ”gătit” doar proteine vegetale.


     Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Specialiştii au combinat trei formule alternative pentru carnea de vită denumite Alt-Muşchi, Alt-Grăsime şi Alt-Sânge care au fost obţinute în laborator din cereale, legume şi fructe.

”E un prim pas revoluţionar în bucătăria viitorului. Tehnologia imprimantei 3D e binevenită în industria alimentară şi gustul oferit de friptura noastră vegetală e incredibil de apropiat cu cel de carne”, a declarat directorul companiei Eshchar Ben-Shitrit.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg