Inventivitate dusă la extrem! Aşa arată friptura făcută în laborator, fără pic de carne

Ultima actualizare:
 Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Foarte tare! Au scos la imprimanta 3D o friptură suculentă fără să folosească nici un pic de carne.

Compania israeliană Redefined Meat în colaborare cu o companie elveţiană Givaudan au reuşit să reproducă în cele mai mici detalii gustul de friptură folosind în maşinăria de ”gătit” doar proteine vegetale.


     Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Specialiştii au combinat trei formule alternative pentru carnea de vită denumite Alt-Muşchi, Alt-Grăsime şi Alt-Sânge care au fost obţinute în laborator din cereale, legume şi fructe.

”E un prim pas revoluţionar în bucătăria viitorului. Tehnologia imprimantei 3D e binevenită în industria alimentară şi gustul oferit de friptura noastră vegetală e incredibil de apropiat cu cel de carne”, a declarat directorul companiei Eshchar Ben-Shitrit.



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pier Bertig, foto Facebook jpg
mamaliga shutterstock 2040870758 jpeg
Pizza, foto Shutterstock jpg
sea 4235666 1280 jpg
gemene alex faye shore jpg
grigore uruc jpg
Mihaela Bilic, foto Instagram jpg
YXNoPTM0MTk0ZjQyOWViODE3Mjk2YTJiOGY3M2M4ZWZkOWIx thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net