Inventivitate dusă la extrem! Aşa arată friptura făcută în laborator, fără pic de carne

Ultima actualizare:
 Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Foarte tare! Au scos la imprimanta 3D o friptură suculentă fără să folosească nici un pic de carne.

Compania israeliană Redefined Meat în colaborare cu o companie elveţiană Givaudan au reuşit să reproducă în cele mai mici detalii gustul de friptură folosind în maşinăria de ”gătit” doar proteine vegetale.


     Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol
Friptura este bogată în proteine şi fără colesterol

Specialiştii au combinat trei formule alternative pentru carnea de vită denumite Alt-Muşchi, Alt-Grăsime şi Alt-Sânge care au fost obţinute în laborator din cereale, legume şi fructe.

”E un prim pas revoluţionar în bucătăria viitorului. Tehnologia imprimantei 3D e binevenită în industria alimentară şi gustul oferit de friptura noastră vegetală e incredibil de apropiat cu cel de carne”, a declarat directorul companiei Eshchar Ben-Shitrit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
junjun1 jpeg
michael jackson jpg
restaurant foto unsplash jpg
dulciuri jpg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
somn pexels jpg
autostrada 5 jpg
cristela georgescu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net