Îşi scoate 6 coaste ca să semene cu păpuşa Barbie

Ultima actualizare:

    Ophelia Vanity a cheltuit până acum 35.000 de dolari pentru a imita o jucărie de plastic
Ophelia Vanity a cheltuit până acum 35.000 de dolari pentru a imita o jucărie de plastic

Mulţi îi spun că nu are toate ţiglele pe casă, însă Ophelia Vanity, de 30 de ani, din Los Angeles, SUA, nu pleacă urechea la ce zice lumea. Până la finele anului vrea să-şi scoată şase coaste şi să-şi pună implanturi mamare şi fesiere pentru a semăna perfect cu Barbie.

Ophelia a fost tot timpul o fire rebelă. În 2009, avea şapte piercinguri în faţă şi urechile sită de câţi cercei şi-a pus. La un moment dat însă nu i-a mai plăcut stilul gotic şi a început să facă tratamente cu botox pentru a-şi netezi faţa şi injecţii cu acid hialuronic în buze. O dată la trei săptămâni îşi vopseşte părul blond platinat pentru a semăna perfect cu păpuşa Barbie pe care a primit-o în ziua de Crăciun acum 20 de ani. „Vreau să semăn perfect cu păpuşa celebră. Am ochii mari din naştere şi pentru a-i scoate în evidenţă mi-am pus lentile de contact care seamănă cu ochii lui Barbie.


    Păpuşa Barbie a fost creată în 1959
Păpuşa Barbie a fost creată în 1959

O dată la nouă luni fac injecţii cu botox şi îmi modelez nasul cu ajutorul injecţiilor cu acid hialuronic”, a povestit tânăra, care a cheltuit până acum 35.000 de dolari pe tratamente. Până la finele anului vrea să îşi mărească bustul şi să îşi scoată patru sau şase coaste. Pentru a avea silueta „clepsidră” foloseşte acum un corset extrem de mic, însă intenţionează să renunţe la el.


    Aşa arăta înainte de transformare
Aşa arăta înainte de transformare

Doctorii au avertizat-o că e foarte periculos să renunţe la trei perechi de coaste, pentru că nu va mai putea face sex şi nu va putea duce o sarcină la termen. În plus, corpul ei va avea de suferit. Însă Ophelia nu vrea să audă „nu”. „O să caut un doctor care să îmi împlinească visul. Strâng bani şi într-o bună zi voi fi exact ca o Barbie în carne şi oase”.

image
image
image
image
image
image
america shutterstock 526137289 jpeg
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
image
actualitate.net