Îţi dăm 24 de idei de cadouri pentru Moş Crăciun

simeon stalpnicul png

Vine Moşul! Ai cumpărat cadourile pentru cei dragi?

Dacă nu, grăbeşte-te! Magazinele au devenit deja neîncăpătoare, căci plouă cu oferte care mai de care mai atrăgătoare.

simeon stalpnicul png

Raioanele cu jucării sunt cele mai căutate pentru că aici sunt scoase la vânzare zeci de modele de păpuşi, bijuterii pentru fetiţe, maşinuţe, jocuri educaţionale, lego, figurine din desene animate şi jucării din pluş.

simeon stalpnicul png

Dacă vrei să cumperi cosmetice sau produse de îngrijire corporală pentru femei, îţi recomandăm standurile special amenajate din hypermarketuri, magazinele specializate şi buticurile online. În ceea ce priveşte cadourile pentru bărbaţi, acestea pot fi foarte uşor de ales: poţi cumpăra accesorii de iarnă precum fulare, căciuli, mănuşi, papuci groşi, îmblăniţi, produse de styling, ceasuri sau gadgeturi.

simeon stalpnicul png

Reporterii Click! au dat o tură prin marile magazine şi îţi dau câteva idei din care să te inspiri.

Cum să faci daruri potrivite pentru cei dragi

Cadourile pe care le cumperi sunt diferite în funcţie de persoanele cărora vrei să le oferi darul dar şi în funcţie de nevoile şi personalitatea acestora. Atenţie! Anumite cadouri pot aduce bucurie unora, dar, în acelaşi timp, pot fi o surpriză neplăcută pentru alţii. Iată mai jos câteva sfaturi de care să ţii cont atunci când faci cumpărăturile pentru Crăciun.

  • Atenţie la jucăriile periculoase! Dacă mergi în vizită la prieteni care au un copil, mare atenţie la jucăriile periculoase, care nu sunt potrivite cu vârsta celui mic. Evită obiectele ascuţite, accesorizate cu piese mici, detaşabile sau care se pot dezlipi uşor. Întreabă-i pe părinţi care sunt jucăriile pe care copilul le-ar aprecia – dacă eşti în impas şi nu ştii ce să alegi.
  • Alege cadouri practice pentru părinţii tăi . Îţi cunoşti foarte bine părinţii şi ştii care sunt plăcerile şi hobby-urile lor. Aşa că poţi cumpăra pentru ei cadouri practice, utile, de care să se folosească, de care au nevoie şi care i-ar bucura foarte mult. De exemplu, dacă tatălui tău îi place să meşterească prin casă, cu siguranţă va fi fericit să primească o trusă cu scule de ultimă generaţie. Daca mama ta iubeşte să facă prăjituri, o formă din silicon, o tavă pentru cozonaci sau alte ustensile de bucătărie ar fi mai mult decât binevenite.  
  • Un coş cu flori şi dulciuri de lux pentru socrii . Cu socrii trebuie să fii foarte atentă! Cumpără cadouri frumos ambalate şi alege obiecte de foarte bună calitate. Pentru soacra ta poţi cumpăra un coş mare cu flori, socrului îi poţi lua un set de piese de şah din argint sau sculptate în sticlă sau piatră. Bine primite vor fi şi bomboanele de lux, rafinate, dar şi diferite mici decoraţiuni pentru casă. Nu cumpăra produse de înfrumuseţare, produse cosmetice şi nici parfumuri dacă nu cunoşti preferinţele celor cărora vrei să le oferi darul.
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
culita sterp webp
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Dan Negru, prezentoator Kanal D
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO