Leon a primit cadou o parteneră de joacă

Ultima actualizare:

    Leon şi Tina, noua  lui parteneră
Leon şi Tina, noua lui parteneră

Puiul de leu abandonat de mamă la naştere şi îngrijit încă din primele zile de viaţă de angajaţii Grădinii Zoologice din Craiova a împlinit un an. Prilej perfect pentru o petrecere inedită, dar şi pentru cadouri pe cinste.

Leon a fost, din nou, în centrul atenţiei. Vedeta Grădinii Zoologice de la Craiova a împlinit duminică, 11 noiembrie, un an. Evenimentul nu putea să treacă fără tort şi urări de “La mulţi ani”.

Leul a primit şi  un tort cu  poza lui
Leul a primit şi un tort cu poza lui

Copiii din Craiova au fost extrem de încântaţi să-l viziteze şi să-l sărbătorească pe Leon. Invitaţii au făcut cunoştinţă şi cu Tina, noua lui parteneră, mai tânără cu jumătate de an decât Leon. Copiii sosiţi la petrecerea organizată pentru Leon nu au mai putut intra, însă, în cuşca acestuia pentru că vedeta are acum cu cine să se joace. Nouă parteneră, Tina, o femelă leu în vârstă de 7 luni, a fost donată special de colegii de la grădina zoologică Reşiţa pentru Leon. Tina va rămâne definitiv la Craiova. Cele două exemplare s-au împrietenit deja, iar copiii au privit fascinaţi să-i vadă cum se joacă şi se alintă, scrie adevarul.roCum nu se poate despărţi de leul pe care l-a hrănit cu biberonul, administratorul Grădinii Zologice a intrat în cuşcă să-şi “felicite” prietenul.

“De câte ori intru în cuşcă, pare fericit. Merge la Tina, se joacă, apoi vine să-l mângâi. Ne bucurăm foarte mult că s-au înţeles şi avem acum două exemplare frumoase şi fericite”, a declarat Laurenţiu Păun, administratorul Grădinii Zoologice din Craiova. Copiii i-au adus lui Leon şi cadouri: desene şi baloane colorate.La final, micuţii i-au cântat lui Leon “La mulţi ani!”, au servit câte o felie de tort şi au promis că vor reveni şi la anul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net