Manechinele au defilat „îmbrăcate” în bandă adezivă, la Miami Swim Week 2024

The Black Tape Project a prezentat o nouă colecție de costume de baie ieșite din comun, realizate din bandă adezivă. Modelele au defilat la Miami Swim Week 2024 zilele trecute și au făcut furori  pe podium. Piesele vestimentare au lăsat puțin loc imaginației, iar manechinele au defilat aproape goale în fața invitaților prezenți.

Model îmbrăcat în bandă adezivă la Miami Swim Week 2024
Modelele au făcut furori la Miami Swim Week (Foto: captură video)

Show-ul a avut loc la clubul de noapte M2 din South Beach. Proiectul The Black Tape a fost fondat de Joel Álvarez – cunoscut și sub numele de Drakhan Blackhart – care se descrie ca fiind „singurul expert în bandă adezivă corporală din lume”.

Designerul lipește personal benzile adezive pe coprul manechinelor sale

El și-a creat propriul brand după ce a „îmbrăcat” ani de zile dansatori în cele mai populare cluburi din Miami. Álvarez lipește personal benzile adezive pe corpul modelelor sale și uneori se duce pe podium și le ajustează, în cazul în care se dezlipește vreo bucată.

Benzile adezive vin exact așa cum vă imaginați...o rolă care arată complet normal la prima vedere. Acestea au diverse culori, în funcție de preferințele clientului, și costă aproximativ 30 de dolari.

Am fost artist toată viața și am intrat în afaceri din 2008, dar simt cu adevărat că abia am început. Sper să vă placă munca mea și mișcarea pe care am creat-o. Sunt încântat să văd că alții au fost inspirați de mine. Știu că genul de artă a benzilor corporale este aici pentru a rămâne mai mult decât voi fi eu în viață și dacă nu l-am atins încă, acesta va fi cel mai mare obiectiv al meu. The Black Tape Projec este baza acestui nou gen și moștenirea noastră nu a fost încă scrisă. Bine ați venit și rămâneți sexy prietenii mei”, s-a lăudat  Joel Álvarez pe site-ul brandului său.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regalii în studenție jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
inundatii debite apa jpg
WhatsApp Image 2024 10 05 at 19 57 30 jpeg
toamna unsplash jpeg
Street food in Thailanda (@Shutterstock) jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
foto1 femeie bani shutterstock 310127312 jpg
fratii menendez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net