Mesaje de Sfântul Ion. Cele mai frumoase urări. Cui spunem „La mulți ani!”

Mesaje de Sfântul Ion. Sfântul Ion se sărbătorește în fiecare an la 7 ianuarie, a doua zi după Bobotează, iar acest nume este unul foarte des întâlnit în România. În această zi își serbează onomastica Ion, Ionuț, Ioan, Ioana, Ionela, Oana, Jan, Jana. Iar dacă vrei să le urezi „La mulți ani!”, să le trimiți felicitări sau alte mesaje, iată câteva idei din care să te inspiri.

image

Cine a fost Ioan Botezătorul

Creştinii ortodocşi de pretutindeni sărbătoresc în fiecare an, în data de 7 ianuarie Soborul Sfântului Ioan Botezătorul Înaintemergătorul. El a fost fiul Elisabetei şi al preotului Zaharia, născut în cetatea Orini și  cunoscut sub denumirea de “Înaintemergătorul”, pentru că a anunţat venirea lui Hristos. 

Ce semnifică numele Ion

Semnificația numelui Ion este specială, încărcată de spiritualitate și tocmai de aceea, părinții îl aleg ca variantă pentru un nume de băiat. Numele Ion înseamnă „Dumnezeu este bun” și este de origine rusă. Ion este un nume folosit în primul rând de părinții care vor pentru copilul lor și un nume de sfânt.

Unii spun ca semnificația numelui Ion vine din ebraică și înseamnă „Dumnezeu a avut milă”, numele acesta fiind des întâlnit în popoarele creștine.

Persoanele care poartă numele Ion sunt energice, bune, curajoase și decente. Ion este activ, dinamic dar și pasional. El are un profund simț al dreptății și nu poate rămâne indiferent când cineva este nedreptățit sau înșelat.

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Ion

image

„Felicitări, dragul meu Ioan/Ioana, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani!”

”Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui nume îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de iubirea ta sinceră și necondiționată. La mulți ani, Ionuț/Ioana!” 

„Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/ă de mine și de toți ai noștri. Cu drag, soțul/soția ta! La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfântul Ioan cât mai frumoasă!”

„Felicitări, dragul meu Ion/ draga mea Ioana, cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos/ sănătoasă şi plin/ă de voie bună. La mulţi ani!”

„De Sfântul Ion, să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare. La mulți ani!”

„Fie ca Sfântul Ioan să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La mulţi ani!”

„Astăzi, de ziua numelui, îți urez să fii iubit/ă şi să ai parte de tot ce îţi doreşti. La mulţi ani!”

„Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La mulţi ani, Ion/ Ioana!”

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani, Ion/ Ioana!”

„Îți urez La mulți ani și fie ca Sfântul Ioan, al cărui nume îl porți, să își coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net