Mesajul hilar pentru o femeie care nu-și duce gunoiul! Ce mesaj i-au transmis vecinii: „Nu mai fi babuină!”

Ultima actualizare:

Iresponsabilitatea unei locatare dintr-un bloc a înfuriat vecinii! Andreea este femeia care are neplăcutul obicei de a lăsa gunoiul în stradă, fără a se mai deplasa la ghenă. În acest sens, s-au luat măsuri „disciplinare”. Ce mesaj i-a transmis un vecin a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Coșuri de gunoi / foto: Pixabay
Coșuri de gunoi / foto: Pixabay

De cele mai multe ori, lejeritatea cu care anumiți locatari tratează anumite lucruri devine extrem de enervantă pentru vecini. Și de cele mai multe ori aceștia încearcă să-i convingă pe „rebelii” lor vecini să își schimbe anumite comportamente. 

 „S-au inventat tomberoanele”

Pe Instagram a devenit viral mesajul transmis de locatarul unui bloc către o vecină de-ale sale care nu își duce gunoiul la ghenă și alege, spune el, să îl lase în stradă. Sătul de indolența femeii, persoana în cauza a transmis un mesaj prin intermediul căruia a anunțat-o pe Andreea că dacă nu își duce gunoiul, îl va găsi în fața ușii sale. De asemenea, într-un stil umoristic, i-a transmis acesteia să nu mai fie „babuină”.

„Andreea, dacă mai lași gunoiul pe stradă îl vei găsi la ușa ta! S-au inventat tomberoanele, nu mai fi babuină!” - este mesajul imprimat pe o coală de hârtie și lipit pe ușa de la intrarea în scara blocului. 

Internauții s-au arătat de-a dreptul amuzații de povestea în sine și și-au exprimat părerile prin intermediul comentariilor: 

„Ce ai facut, Andreea?”; „Unora le place doar cum sună 'babuină'”; De ce jigniti babuinii?”

Vecin înfuriat de vecinii care fac dragoste 

De cele mai multe ori să locuiești la bloc reprezintă o adevărată provocare. De cele mai multe ori, prin pereții blocurilor se fac auzite diverse sunete, mai ales cele târzii din noapte, când vecinii fac dragoste. 

Un locatar deranjat de un cuplu de amorezi a transmis un mesaj destul de dur pentru aceștie: 

„Oamenilor nepăsători care au făcut sex azi-noapte și au fost incredibil de gălăgioși. Stop! Trăiți într-un bloc de apartamente și continuați să îi treziți pe ceilalți oameni. Aveți puțin respect pentru oamenii din jurul vostru. Mulțumesc”, le-a scris vecinul, înfuriat, transmite viralthread.com.  

Răspunsul nu a întârziat să apară și a venit din partea altui vecin, neimplicat în acestă poveste hilară: 

„Celui care lasă mesaje în mod insistent, te rog încetează să mai lași mesaje prin clădire, este rușinos. Dacă ai o problemă, ar trebui să o discuți cu oamenii față în față – aș avea mult mai mult respect pentru tine. Dacă continui să scrii aceste scrisori, vor face o plângere la ... – este hărțuire. Pe lângă acest lift trec copii. P.S.: Oamenilor care făceau sex azi-noapte – Bravo!”, i-a scris acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
padure pixabay jpg
image png
image png
Copii in sala de clasa jpeg
architecture 6921523 1280 jpg
carte pixabay jpg
castle 1688500 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net