Metodă "neortodoxă" de a primi un loc în metrou! Invenţia unui chinez i-a uimit pe internauţi

2 decembrie 2017
simeon stalpnicul png
Chinezul a găsit o modalitate indeită de a obţine un loc în metrou Foto: Instagram

Metrourile aglomerate ├«n timpul orelor de v├órf sunt co┼čmarul oric─ârui c─âl─âtor, indiferent de ┼úara din care provine acesta. Un b─ârbat din China a g─âsit o metod─â mai pu┼úin ortodox─â de a-i determina pe pasageri s─â ├«i ofere un loc.

Un b─ârbat care s-a s─âturat s─â stea ├«n picioare ├«n timpul c─âl─âtoriilor cu metroul a g─âsit o modalitate inedit─â de a primi un loc din partea c─âl─âtorilor, potrivit mirror.co.uk. El se preface c─â  le┼čin─â. Adesea oamenii nu fac altceva dec├ót s─â se mute trei-patru locuri mai departe de el ┼či nu se g├óndec s─â ├«i ofere ajutorul, lucru care ar fi normal atunci c├ónd observ─â un om aflat ├«ntr-o astfel de stare. Apoi, t├ón─ârul se ridic─â brusc de jos ┼či se a┼čaz─â pe cel mai apropiat scaun, z├ómbindu-le oamenilor nep─âs─âtori care se afl─â ├«n jurul lui. Filmule┼úul ├«n care b─ârbatul ├«┼či pune ├«n aplicare strategia de a ob┼úine un loc ├«n metrou a fost ├«nc─ârcat ├«n mediul online cu doar opt ore ├«n urm─â, dar are deja peste 12.000 de vizualiz─âri din partea persoanelor curioase.

simeon stalpnicul png
B─ârbatul a devenit eroul tuturor c─âl─âtorilor dup─â ce a ucis ┼čarpele cu m├óinile goaleFoto: Instagram

Un eveniment cu adev─ârat ciudat a avut loc ├«n Indonezia cu mai pu┼úin de trei s─âpt─âm├óni ├«n urm─â. Un b─ârbat care c─âl─âtorea cu metroul a devenit automat erou pentru ceilal┼úi c─âl─âtori atunci c├ónd a capturat un ┼čarpe de peste 2 metri care a reu┼čit, cumva, prin metode necunoscute, s─â ajung─â ├«n interiorului mijlocului de transport ├«n comun. B─ârbatul a ├«n┼čf─âcat ┼čarpele ┼či l-a ucis, lovindu-l cu capul de podea, spre mirarea c─âl─âtorilor care ├«l priveau cu admira┼úie.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
alexandra stan sexy png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg