Miliardarul Rupert Murdoch s-a despărțit de logodnică, la 92 de ani. Motivul halucinant

Ultima actualizare:

S-a rupt lanțul de iubire! Miliardarul australian Rupert Murdoch (92 de ani), proprietarul grupului media News Corp, şi-a anulat logodna cu Ann Lesley Smith (67 de ani), la mai puţin de o lună după ce o anunţase public în presă, potrivit revistei americane Vanity Fair.

Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith au anulat logodna (Foto: Profimedia)
Rupert Murdoch și Ann Lesley Smith au anulat logodna (Foto: Profimedia)

Rupert Murdoch are la activ patru divorțuri

Relaţia a devenit publică la începutul acestui an, când cei doi au fost fotografiaţi în vacanţă, în insula Barbados din Caraibe. Dacă s-ar fi fructificat, ar fi fost a cincea pentru Murdoch. El a divorțat de fostul model Jerry Hall (66 de ani) vara trecută, în august, după șase ani de mariaj. 

În februarie, Wall Street Journal a raportat că Murdoch urma să cumpere o vilă de 30 de milioane de dolari, de 6.500 de metri pătrați, în Central Park, care urma să fie reședința lui și a lui Smith din New York. În martie, mogulul părea mai îndrăgostit ca niciodată, atunci când își anunța logodna, în publicația New York Post: „Am avut emoții! Mi-era frică să mă îndrăgostesc, dar știam că aceasta va fi ultima mea iubire. Sunt fericit!”.

Îi cumpărase un inel de 2,5 milioane de dolari

Săptămâna trecută, jurnaliștii de la Daily Mail au anunțat că Murdoch i-a dăruit lui Smith un inel de logodnă cu diamant de 11 carate, despre care se spune că ar avea o valoare de peste 2,5 milioane de dolari. Căsătoria lor ar fi urmat să aibă loc în vara acestui an.

Nu este clar ce s-a întâmplat între cei doi și de ce s-au despărțit atât de brusc. Purtătorul de cuvânt al miliardarului a refuzat să ofere mai multe detalii pentru Vanity Fair, însă surse apropiate de fostul cuplu au declarat că mogulul, care are o avere de 21,7 miliarde de dolari, nu ar fi fost de acord cu credințele evanghelice ale lui Smith și ar fi început să se simtă incomfortabil în preajma ei, din această cauză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net