«Moş Martin» a dat iama în magazinul cu îngheţată. Ce a urmat


    Un urs pofticios a intrat într-o gelaterie din Braşov şi a mâncat jumătate de frigider de îngheţată
Un urs pofticios a intrat într-o gelaterie din Braşov şi a mâncat jumătate de frigider de îngheţată

“Moş Martin” a dat iama în îngheţată. Un urs pofticios a intrat într-o gelaterie din Braşov şi a mâncat jumătate de frigider de îngheţată. Ospăţul a avut loc marţi noapte la o gelaterie din cartierul Lacul Nouă.

Gelateria se află într-un cartier de la poalele pădurii, unde astfel de incidente se petrec adesea, dar până acum nici un urs n-a îndrăznit să intre în magazin.

„Eu am venit la ora 10 seara, iar colegul pe care îl schimb mi-a spus că a auzit zgomote ciudate. A plecat acasă, iar apoi m-am dus să văd despre ce este vorba”, a declarat Vică Vrânceanu, paznicul de noapte, pentru bzb.ro

Tot el e cel care l-a găsit pe „moş Martin” la chioşcul de îngheţată, unde spărsese uşa, trăsese afară frigiderul şi deja terminase de mâncat jumătate dintre sortimente.

A mâncat doar îngheţată cu vanilie şi cu fructe de pădure

Se pare că animalul a avut şi preferinţe. Ursul nu s-a atins de îngheţata cu ciocolată, ci a preferat-o pe cea de vanilie şi pe cea cu fructe de pădure.

„Am luminat cu lanterna, am aruncat petarde, căci am în dotare, ştiu că fuge de zgomotele lor. L-am fugărit şi apoi am făcut curăţenie, am băgat toate lucrurile înapoi în chioşc şi le-am aranjat cât de cât”, a spus nea Vică. Acesta a mai spus că, de 3 ani de când lucrează la lac, urşii l-au vizitat de 26 de ori şi este obişnuit cu ei.

cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub horoscop 1 gif
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg