Motive care duc la separarea partenerilor chiar şi după ani buni de relaţie. Iată care sunt cele mai importante

Ultima actualizare:

    Motive care duc la separarea partenerilor chiar şi după ani buni de relaţiefoto: shutterstock
Motive care duc la separarea partenerilor chiar şi după ani buni de relaţiefoto: shutterstock

Tot mai multe cupluri ajung să se despartă chiar şi după ani buni de relaţie. Se ajunge la un moment dat într-un punct mort, în care conexiunea nu mai functionează în paramentri normali.

Se presupune că cei mai mulţi oameni se cuplează din dragoste şi sunt dornici să trăiască împreună până la adânci bătrâneţi. Totuşi, se întâmplă din ce în ce mai des să se ajungă la despărţire. De aceea, nu trebuie să ne mirăm când auzim veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. În articolul de mai jos, descoperiţi câteva motive care îi determină pe partenerii de cuplu să se separe.

1.Infidelitatea este cel mai invocat motiv.2. Banii pot fi un alt motiv de dispută indiferent de tipul de relaţie existentă între doi oameni. Când vine vorba despre o căsnicie, lucrurile se înrăutăţesc şi riscul de divorţ creşte considerabil.3. Dacă unul dintre parteneri se încăpăţânează să îşi impună mereu punctul de vedere, este vorba despre o problemă de atitudine. Acest lucru reprezintă încă un motiv de divorţ, deoarece cu timpul se poate ajunge la dispune greu de suportat.4. Chiar şi fumatul poate reprezenta un motiv de divorţ. Nu este vorba numai despre faptul că acest viciu reprezintă o cheltuială în plus, ci şi despre un stil de viaţă diferit pe care partenerul care fumează îl are faţă de cel care nu fumează.5. Câştigi mai mulţi bani decât soţul tău? Acest aspect se numără printre problemele în căsnicie care pot duce la divorţ. Chiar şi în cazurile în care salariile voastre sunt egale pot apărea discuţii, în comparaţie cu familiile în care soţia câştigă mai puţin sau este casnică.6. Cu toate că un copil cu probleme de sănătate ar trebui să îi convingă pe cei doi parteneri să lupte împreună, de fapt, în acest caz, rata de divorţ creşte foarte mult.

7. Lipsa comunicării. Comunicarea este, de departe, instrumentul care leagă, dar care şi dezbină un cuplu. Oamenii se schimbă cu timpul şi probabil că vei observa la un moment dat că nu mai vorbeşti la fel de mult cu partenerul tău cum o făceai în urmă cu cinci sau şase ani.

8. Intimitatea. Sexul este o parte extrem de importantă a iubirii. Dacă nu faci eforturi să menţii entuziasmul sexual în relaţia voastră vă veţi plictisi rapid unul de celălalt. Ai putea avea impresia că lipsa unor momente intime regulate poate fi bună şi că te poţi multumi într-o asemenea stare, dar de aici şi până la desparţire nu mai este decât un pas.

9. Incompatibilitate. Sentimentul de incompatibilitate poate să apară abia dupa mulţi ani de relaţie sau chiar după ce entuziasmul începutului s-a diminuat. Dacă începi să crezi că nu aveţi nimic în comun sfarşitul e aproape. Dacă vrei ca o relaţie să meargă, e bine să vă testaţi compatibilitatea încă de la început, nu să încercaţi pe parcurs să vă schimbaţi unul pe celălalt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net