Muntele de cadouri e mai mare decât bradul! Le ia copiilor câte 96 de daruri de fiecare

Ultima actualizare:

    Bradul, acaparat de muntele de cadouriFoto: arhivă personală
Bradul, acaparat de muntele de cadouriFoto: arhivă personală

A stârnit aprige controverse și a fost dată exemplu negativ pentru că în fiecare an își răsfață copii cu munți de cadouri. Chiar și așa, unei mame de 28 de ani nu-i pasă. Pentru a le da tuturor peste nas, femeia a anunțat că anul acesta a decis să întreacă orice măsură. Are trei copii și pentru fiecare dintre ei cumpără 96 de cadouri. Un Moș Crăciun mai bogat nici că ar putea exista!

Anul trecut le-a luat câte 87 de pachete cu daruri care mai de care, dar acum, Emma Tapping bate recordul, chiar dacă cei trei copii nu au folosit nici acum toate cele primite Crăciunul trecut. A fost acuzată că-și răsfață excesiv odoarele, mai ales că plătește aproape 2000 de euro pentru cadouri, conform Daily Mail.


    Așa arăta muntele de cadouri de anul trecutFoto: arhivă personală
Așa arăta muntele de cadouri de anul trecutFoto: arhivă personală

A început cumpărăturile în luna iulie, atunci când s-a înarmat cu o valiză pentru a le putea căra. De această dată vrea să-și întreacă recordul de anul trecut, așa că cele două fiice, adolescenta Mia, Ella (9 ani) și micuțul Tatum vor avea nevoie de mult timp pentru a despacheta.

Chiar dacă s-a lovit de un val de critici, femeii nici că-i pasă, și a decis să-și pozeze și anul acesta bradul și cadourile și să pună imaginea pe rețelele sociale. "Dacă nu vă place, treceți mai departe. E bine că nu sunt mama voastră", a spus Emma.

Spune despre ea că este o mamă normală și recunoaște că-și alintă tare copiii, dar numai de Crăciun. "Dacă mă întrebați, îmi răsfăț copiii. De Crăciun, da, dar nu și în timpul anului. Au parte doar de ceea ce le este necesar, cum ar fi uniformele pentru școală. Dar nu mergem în vacanțe în străinătate și nici nu facem escapade la shopping. Orice vor, primesc de Crăciun", a mai adăugat tânăra.

image
image
image
image
image
image
america shutterstock 526137289 jpeg
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
image
actualitate.net