Noua destinație din România luată cu asalt de turiști. S-a deschis recent și se află într-un loc superb

O nouă destinație de vacanță a devenit populară în Ocna Mureș, peste noapte! După ce și-a deschis porțile către public tocmai în acest weekend, baza de tratament și agremeent a înregistrat un număr atât de mare de vizitatori, încât de abia a doua zi de la deschidere s-a raportat că s-a atins capacitatea maximă!

image
Sute de oameni au mers la deschiderea stațiunii / FOTO: Băile Sărate, Ocna Mureș
Sute de oameni au mers la deschiderea stațiunii / FOTO: Băile Sărate, Ocna Mureș

Să numim inaugurarea complexului balnear de la Ocna Mureș un simplu succes ar însemna să subestimăm reușita acestuia! Deși locația și-a deschis porțile către public de abia în acest weekend, răspunsul din partea celor interesați a fost unul imediat. Potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro, de abia în a doua zi după marea deschidere, băile au avut un număr atât de mare de turiști care le-au trecut pragul încât s-a anunțat atingerea capacității maxime de vizitatori!

Mai precis, un număr de aproximativ 1.500 de oameni din județul Alba s-au adunat la Ocna Mureș, pentru a păși pragul noului complex balnear. Complexul oferă vizitatorilor cele mai noi și eficiente tratamente și facilități, iar indicatoarele instalate de-a lungul autostrăzii A10 aduc centrul în atenția trecătorilor. Iar după performanța reușită chiar în primele zile de la deschidere, se pare că există un interes uriaș din partea publicului pentru tratamentele făcute la noua stațiune balneară.

Stațiunea se întinde pe 6.400 metri pătrați

Cei interesați de un drum la complexul balnear trebuie să știe că stațiunea se întinde pe aproximativ 6.400 de metri pătrați, iar printre tratamentele de care pot beneficia vizitatorii sunt diverse proceduri de recuperare medicală, bazine de înot, atât cu apă sărată cât și dulce, tratamente cu nămol, cât și o zonă dedicată celor interesați de fitness. Iar de la o asemenea locație nu putea lipsi și un restaurant, unde vă puteți odihni după o zi de tratamente.

Printre problemele la care puteți găsi tratamente la stațiunea din Ocna Mureș sunt reumatismul, artrita și afecțiuni neurologice, printre altele. Autoritățile spun că planul lor este ca stațiunea să se extindă și mai mult, iar întreaga locală să fie readusă la viață. Pentru o zi de tratament, un adult trebuie să plătească un bilet de 60 de lei și, dacă este weekend, 70 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Grecia
udare muscate jpg
„Salvatorul de biserici“  Cum l a convins inginerul Eugeniu Iordăchescu pe Nicolae Ceauşescu să nu demoleze lăcaşurile de cult în anii ’80  jpeg
Fostul combinat din Călan  Sursa  Ilustrate circulate   (1) jpg
Methoni jpg
par vopsit jpg
cascada urlatoarea jpg
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net