Nu pierde ocazia de a-i lăuda partenerului performanţele sexuale. Îl vei face extrem de fericit

image
Se spune că un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tufoto: shutterstock

Se spune că un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tu. Din când în când, partenerului tău de viaţă iar prinde bine să-i ridici în slăvi masculinitatea şi să-i răsfeţi orgoliul.

În trecut, femeile priveau sexul cu alţi ochi decât o fac astazi. Atunci erau mai mult soţii şi mame şi nu erau preocupate să fie satisfăcute pe plan sexual. Între timp, mentalităţile s-au schimbat, iar femeile au ajuns să descopere plăcerea sexuală, să fie interesate de calitatea actului intim.

În prezent, reprezentantele sexului frumos ştiu exact ce îşi doresc în pat, sunt pretenţioase, iar acest lucru îi face pe bărbaţi să nu se mai considere autoştiutori în domeniul sexului. De aceea, apare dorinţa de a le fi lăudate performanţele sexuale.

Virilitatea este o calitate de care toţi reprezentanţii sexului puternic sunt mândri. Este bine cunoscut faptul că egoul masculin este foarte dezvoltat, de aceea bărbaţii adoră să li se spună că sunt foarte pricepuţi în ale sexului. Una dintre trăsăturile înnăscute ale oamenilor este spiritul de competiţie. Prin urmare, partenerul tău va fi extrem de fericit dacă, raportându-l la restul bărbaţilor care au trecut prin viaţa ta, îl vei plasa pe un piedestal.

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
episcopia tulcii jpg
Becali
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock