Nu sunt bebeluși, sunt niște roboței

Ultima actualizare:

    Bebelușii „de jucărie” seamănă  perfect cu bebeluşii adevăraţi
Bebelușii „de jucărie” seamănă perfect cu bebeluşii adevăraţi

Incredibil! Au fost scoşi la vânzare primii roboţei bebeluşi din lume. Arată la fel ca un copilaş de câteva luni, respiră, plâng, ca şi când ar fi vii. Materialele din care sunt confecţionaţi imită pielea umană.

Compania spaniolă Babyclon a inventat aceşti roboţei care seamănă perfect cu bebeluşii. Copilaşii, creaţi în mărime naturală de experţi de la firma ce are sediul în oraşul Leioa, respiră, le curge saliva la colţurile gurii, plâng, clipesc.


    Micuții au și suzetă
Micuții au și suzetă

De asemenea, pot fi hrăniţi cu lichide şi urinează, par că dorm, exact ca bebeluşii adevăraţi. De asemenea, sug din suzetă ca aceştia. Sunt confecţionaţi dintr-un silicon platinat, care este folosit de medicii chirurgici pentru operaţiile estetice. Este un material elastic şi durabil, care la pipăit imită foarte bine pielea umană. Bebeluşii sunt dotaţi cu motoraşe alimentate de baterii reîncărcabile la priză şi mecanisme programate să imite procesele fiziologice ale corpului uman. Un astfel de roboţel bebeluş costă 4.000 de euro (circa 18.347 de lei). Cei care vor pot să comande şi accesorii pentru copilul artificial, cum ar fi cordonul ombilical.


    Doritorii pot alege dintr-o  gamă largă de modele
Doritorii pot alege dintr-o gamă largă de modele

“Clienţii pot să aibă diferite opţiuni. Aşteptăm comezi privitoare la culoarea pielii sau a părului. Timpul de livrare este de cinci luni”, au anunţat responsabilii companiei spaniole prezenţi recent cu roboţeii lor la un târg organizat în Bilbao. Deşi mulţi oameni s-au îngrozit să vadă roboţeii care seamănă perfect cu bebeluşii, firma spune că deja abia mai face faţă la comenzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net