O egipteancă a divorţat de soţul ei pentru că a refuzat să îi cumpere shaorma: «Îmi luase deja suc»

Ultima actualizare:

    Femeia a cerut divorţul, după ce soţul ei a refuzat să îi cumpere shaorma Foto:Getty
Femeia a cerut divorţul, după ce soţul ei a refuzat să îi cumpere shaorma Foto:Getty

Avocaţii au auzit multe motive neobişnuite de divorţ, dar cel pentru care o femeie din Egipt s-a separat de soţul său le întrece pe toate. Recent căsătorită, a decis să divorţeze, după 40 de zile de mariaj, pentru că partenerul său de viaţă a refuzat să îi cumpere o shaorma.

Femeia a decis să se despartă de soțul ei, după ce a observat că acesta prezenta un ”comportament zgârcit”, care ieşea la iveală ori de câte ori mergeau la cumpărături şi îl ruga să îi cumpere ceva, oricât de ieftin ar fi fost respectivul produs. ”Am avut parte de o căsătorie tradițională, l-am cunoscut cu două luni înainte de nuntă și nu am observat niciodată că este atât de zgârcit”, a precizat femeia.

”Mi-a spus din prima săptămână de căsnicie că urăște să călătorească, pentru ca ar fi o pierdere de bani”, a continuat aceasta, potrivit india.com. Pe durata scurtei căsnicii, femeia l-a rugat de mai multe ori să iasă în oraş, dar bărbatul a găsit mereu câte un pretext pentru a se eschiva. Când, în cele din urmă, a acceptat să meargă în oraş, nu a fost de acord să îi cumpere soţiei o shaorma, argumentând că deja îi luase un suc, iar cumpărarea unui fel de mâncare ar fi reprezentat nişte bani aruncaţi pe fereastră. Proaspăta mireasă a refuzat să mai accepte un astfel de comportament şi a intentat divorţ. Bărbatul susţine că fosta soţie nu facea nimic altceva decât să îi "toace banii". 

Iată lista celor mai ciudate motive de divorţ

Soţul face prea multă curăţenie. Da, aţi citit bine. Acesta a fost motivul de divorţ al unui cuplu căsătorit de peste 15 ani. Timp de 15 ani cât au fost căsătoriți cei doi, soțul a făcut absolut tot ce a ținut de curățenie în casă, de la șters praf la spălat pe jos. Totul a culminat însă când bărbatul a decis să dărâme un zid și să îl construiască din nou doar pentru că era murdar.

A vrut să îi vadă chipul după 30 de ani de mariaj. În Arabia Saudită cultura este una cu totul diferită de cea europeană, însă cu toate astea faptul că un bărbat a vrut să îi vadă fața după 30 de ani de căsătorie soției sale este unul dintre cele mai ciudate motive de divorț. Soțul nu și-a văzut niciodată soția după 30 de ani de căsătorie așa că a decis să dea vălul la o parte și să-i vadă pentru prima oară chipul. Nu numai că nu a reușit, dar femeia a și divorțat din acest motiv.

Şi-a pierdut soţia din cauza unui joc de poker. Un bărbat din Rusia s-a îmbătat foarte tare la o partidă de poker și, neavând ce să mai parieze, și-a pus chiar soția drept miză. A pierdut jocul de cărți așa că soția sa s-a trezit acasă cu prietenul care a câștigat-o. Surprinzător, soția nu a fost supărată ci a decis să ia foarte în serios pariul, divorțând de soțul ei și continuând o relație cu cel care o câștigase la poker.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
aer conditionat jpg
Bihor 1 (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net