O femeie a început să plângă în timpul unui control corporal, la aeroport! I-a atins părțile intime


    Angela Rye susține că angajata aeroportului i-a băgat mâna în vaginFoto: Twitter/Angela Rye
Angela Rye susține că angajata aeroportului i-a băgat mâna în vaginFoto: Twitter/Angela Rye

Angela Rye (37 de ani) a fost surprinsă atunci când securitatea Aeroportului Metropolitan din Detroit a decis să îi facă un control corporal, adițional celui care se face în mod normal. Rye trecuse deja de detectorul de metale și a fost selectată pentru o scanare corporală.

Un reporter CNN a publicat videoclipul în care Angela Rye este controlată „agresiv” de către o femeie, angajată a aeroportului. Scanerul corporal a alertat ofierul care făcea controlul că există suspiciunea unor obiecte sau substanțe interzie în dreptul organelor genitale ale Angelei Rye. Apoi, ofițerul care îi făcea controlul corporal a anunțat-o că va trebui să îi atingă părțile intime pentru a se asigura că nu transportă nimic periculos, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Angela Rye a început să plângă după ce a fost atinsă în zona organelor genitale. Femeia susține că așa ceva nu se face în timpul unui control corporal normal și că ce i s-a intâmplat ei nu face parte din protocolul securității aeroportului. Angela crede că i-a fost invadată intimitatea și că i-au fost încălcate drepturile. De asemenea, Rye a declarat că angajata aeroportului nu a atins-o ușor, așa cum i-a spus înainte, ci „i-a băgat mâna în vagin”. Reprezentanții Aeroportului Metropolitan din Detroit susțin că declarația Angela Rye este exagerată și că angajata respectivă a urmat protocolul.

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
FotoJet (11) jpg
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg