O femeie a luat 100.000 € de la stat, după ce a mințit de 17 ori că este însărcinată! Detalii halucinante

Caz șocant în Italia! Barbara Ioele (50 de ani) a susținut, de-a lungul a 24 de ani, că a avut 17 sarcini, din care au rezultat cinci copii și 12 avorturi spontane. S-a dovedit că toate au fost doar niște înșelătorii, căci femeia a făcut toate astea pentru bani. Ea și-a schimbat mersul și și-a pus o pernă sub fustă, pentru a păcălii oamenii că e gravidă.

Barbara Ioele, stând pe o bancă
Barbara Ioele a spus că a făcut 5 copii și că a suferit 12 avorturi (Foto: FACEBOOK)

Barbara Ioele, care locuiește la Roma, a negat toate acuzațiile care i-au fost aduse și a susținut în continuare că are cinci copii și că toate sarcinile ei, inclusiv avorturile spontane, au fost cât se poate de reale. Deși Ioele a spus că ultima oară a născut în decembrie anul trecut, poliția din Italia a monitorizat-o în ultimele nouă luni și a aflat că întreaga sarcină a fost o farsă. Procurorii au acuzat-o pe Barbara Ioele că a comis fraudă prin sustragerea mai multor certificate de naștere dintr-o clinică din Roma și a altor documente falsificate, relatează ziarul italian Il Mattino.

Iubitul i-a fost complice

Partenerul de viață a depus mărturie împotriva ei (Foto: Facebook)
Partenerul de viață a depus mărturie împotriva ei (Foto: Facebook)

Femeia de etnie romă ar fi început să se prefacă în anii 2000, iar ca rezultat, ea a reușit să strângă 100.000 de euro în beneficii de la stat. În Italia, părinții primesc un ajutor de 50-175 euro pe lună pentru fiecare copil, potrivit Expatica.

Iubitul ei, Davide Pizzinato (55 de ani), ar fi spus anchetatorilor că aceasta nu a fost niciodată însărcinată. El a depus mărturie împotriva ei pentru a primi o pedeapsă mai mică, fiind acuzat că a fost complicele ei la escrocherie. „A falsificat documente și le-a dus la Autoritatea Locală de Sănătate, pentru a lua bani. Lucrul acesta îmi este cunoscut din 2012. Adică de când a început relația noastră”, a spus el în fața judecătorului. În perioada 2014-2019, Barbara a fost angajată la un restaurant fast-food. În acești ani, ea le-ar fi spus patronilor că a născut de 5 ori, relatează The Sun. Le-a dat și nume copiilor inexistenți: Angelica, Abramo, Letizia, Ismaele și Banedetta.

Femeia nu a vrut să se prezinte în instanță, fiind reprezentantă doar de avocatul ei, care a prezentat două certificate prin care a încercat să dovedească faptul că sănătatea ei este precară. Ioele a primit o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare, iar Davide Pizzinato a primit o pedeapsă mai blândă, de doar 7 luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net