O femeie a vrut să-și îmbunătățească viața sexuală, dar și-a ars vaginul

Ultima actualizare:
Aceste obiecte au rănit-o grav pe o curioasă în ale sexului
Aceste obiecte au rănit-o grav pe o curioasă în ale sexului

O femeie din New York a vrut să devină mai bine pregătită în pat și să-l năucească pe noul ei partener de așternut, dar totul s-a transformat într-un mare fiasco și o vizită nedorită la medic. Ca să nu mai vorbim despre durerile atroce pe care le-a simțit.

Rebecca Jane Stokes (32 de ani) a comandat de pe Internet trei ouă din marmură, folosite în practicarea exercițiilor Kegel, știute a îmbunătăți viața sexuală, prin întărirea mușchilor din zona pelvisului și a vaginului. A urmat sfatul unui prieten și a introdus jucăriile într-o oală cu apă fierbinte, pentru a le dezinfecta, dar nu a avut destulă răbdare și s-a grăbit să și le introducă în vagin, notează Daily Mail. Mare greșeală, căci s-a ales cu arsuri grave.


    Aceste obiecte au rănit-o grav pe o curioasă în ale sexuluiFoto: arhivă personală
Aceste obiecte au rănit-o grav pe o curioasă în ale sexuluiFoto: arhivă personală

"Am decis că ar fi o idee bună să încerc să-mi antrenez puțin vaginul înaintea întâlnirii cu actualul meu partener, Buddy. Când am primit punguța cu cele trei ouă de marmură, am început să am dubii. Fiecare dintre ele avea un fir de plastic atașat. I-am spus lui Buddy că o să îmi intoduc obiectele alea în vagin și o să fac exerciții Kegel cu ele", și-a început Rebecca mărturisirea. 

Femeia s-a ghidat după sfaturile venite de la un apropiat și a dezinfectat jucăriile așa cum i s-a spus: le-a pus într-o oală cu apă clocotită. A așteptat apoi 4-5 minute să se răcească, dar nu a fost de ajuns. S-a ghidat după faptul că nu mai erau fierbinți la atingere, dar când și le-a introdus în vagin, a simțit o arsură puternică.

Deși experiența a fost mai mult decât neplăcută, Rebecca nu a renunțat la prețioasele ei ajutoare. Le-a răcit în congelator și le-a folosit apoi de alte câteva ori.

image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net