O femeie de 23 de ani s-a căsătorit cu un bătrân de 80 de ani! L-a întâlnit la azilul unde lucra

Ultima actualizare:

Se spune că dragostea nu ține cont de vârstă, însă acest cuplu a stârnit controverse! Xiaofang (23 de ani) susține că Li (80 de ani) este iubirea vieții ei. Deși între ei există o diferență de vârstă de 57 de ani, iar el ar putea fără probleme să îi fie bunic tinerei, nimic nu le-a stat în cale. Aceștia au făcut inclusiv pasul cel mare și s-au căsătorit.

Xiaofang și Li din China
Xiaofang și Li au o diferență de vârstă de 57 de ani (Foto: capturi video)

Povestea neobișnuită de dragoste dintre ei a stârnit o dezbatere aprinsă în societatea chineză. Xiaofang l-a întâlnit pe Li la un azil unde ea era voluntară. Acolo, cei doi s-au împrietenit rapid după ce și-au dat seama că împărtășesc multe interese și hobby-uri. Dar, odată cu trecerea timpului, prietenia lor a evoluat în ceva mai mult, deoarece Xiaofang a fost atrasă de maturitatea, stabilitatea și înțelepciunea lui Li, în timp ce el a fost mișcat de vitalitatea și bunătatea tinerească a lui Xiaofang.

Familia lui Xiaofang nu a acceptat relația

Cu toate acestea, familia tinerei fete nu a aprobat relația ei, spunându-i că nu e normal să iubească un bărbat suficient de bătrân pentru a-i fi bunic. Ea a decis să-și urmeze inima și a rupt complet legăturile cu părinții ei,  pentru a fi cu Li, conform Oddity Central.

Povestea lui Xiaofang și Li a devenit virală pe rețelele sociale, iar mulți utilizatori i-au criticat. Alții au lăudat-o pe tânără pentru devotamentul ei față de Li. Potrivit site-ului chinezesc Sohu, cuplul neobișnuit s-a căsătorit recent într-o ceremonie simplă, dar elegantă. Deși nici una dintre familiile lor nu a fost prezentă, cei doi au făcut un schimb de jurăminte, promițând să rămână unul lângă celălalt până când moartea îi va despărți.

Mulți au acuzat-o pe Xiaofang că s-a căsătorit cu Li pentru bani, dar s-a aflat că bătrânul trăiește doar cu o pensie modestă. Fiind destul de bolnav, toți banii se duc pe medicamente și tratament. Xiaofang este cea care se ocupă, de fapt, de toate poverile financiare. Femeia publică în mod constant fotografii și videoclipuri cu ea și soțul ei pe rețelele de socializare, pe care mulți le-au interpretat ca o dovadă a iubirii lor adevărate.

Cu toate acestea, în continuare există persoane care o acuză pe Xiaofang că mariajul ei este o farsă și că vrea doar să devină celebră. În ciudat acestor critici, cuplul continuă să fie împreună, iar tânăra a spus că nu are de gând să asculte de gura lumii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net