Adevărul despre bunicuța care se «iubește» cu nepotul! S-au filmat sărutându-se

Bunicuța Milina Gatta (76 de ani) și tânărul Giuseppe D'Anna (19 ani) au șocat o lume întreagă cu imaginile în care apar sărutându-se. Ba mai mult, ei au anunțat că s-au logodit și că așteaptă și un copil. Însă, povestea a luat recent o întorsătură neașteptată.

Milina Gatta și Giuseppe D'Anna au o relație neobișnuită (Foto: Tik Tok/Instagram)
Milina Gatta și Giuseppe D'Anna au o relație neobișnuită (Foto: Tik Tok/Instagram)

Milina Gatta și Giuseppe D'Anna locuiesc în Torre Annunziata, un oraș din provincia Napoli, regiunea Campania. Tânărul a devenit celebru pe Tik Tok, după ce a publicat un videoclip de la logodna lor, potrivit adevarul.ro. Isteria în mediul online a început în luna mai, dar abia zilele acestea s-a aflat care este secretul din spatele acestei povești incredibile.

Citește și: Povestea de viață impresionantă a «bunicuței-studente». A absolvit facultatea la 85 de ani!

Zeci de milioane de oameni au văzut imaginile cu bunicuța Milina Gatta și nepotul ei

Imaginile au devenit virale, fiind văzute de zeci de milioane de oameni. Presa din toată lumea a început să scrie despre ei, iar Milina și Giuseppe au continuat să publice înregistrări video cu ei, în diferite ipostaze, în timp ce se sărută, la petreceri, în locuri exotice sau la restaurante de lux. Cu toate acestea, se pare că Milina Gatta este chiar bunica adevărată a lui Giuseppe D'Anna și că totul a fost o glumă.

Vezi și: Bunica de 93 de ani, al cincilea zbor pe aripi

Am postat primul videoclip pentru a explica dragostea pe care o am pentru bunica mea. Locuim împreună, ea este văduvă și încerc să îi ofer toata afecțiunea. Acel sărut pe care ni l-am dat unul altuia este, de fapt, un semn de afecțiune. La noi nu e ceva deosebit, sărutul pe buze este folosit între rude, nimic mai mult. Nu mă așteptam la asemenea reacții. Apoi am continuat gluma și am postat așa zisa logodnă dintre mine și bunica mea. 

Am încercat chiar să explic că a fost o glumă, dar răspunsurile mele au fost acoperite de cei care credeau că suntem cu adevărat logodiți. Multe dintre comentarii au venit din Anglia, unde mulți mi s-au alăturat și mi-au arătat că există multe cupluri cu o diferență mare de vârstă. În Italia, în schimb, am primit multe critici."a explicat tânărul, pentru FanPage. Mai mult, oamenii din lumea întreagă i-au cerut să publice mai multe videoclipuri în care să apară alături de bunicuța lui: "Mulți m-au contactat, mi-au cerut să fac diferite videoclipuri, dar doar un jurnalist portughez m-a întrebat dacă povestea este adevărată”. Giuseppe susține că străinii care le-au văzut videoclipurile au înțeles greșit ce se întâmplă, din cauză că nu știu limba italiană. Însă, nu se aștepta să ajungă în presă și jurnaliștii să nu îl întrebe dacă povestea este adevărată.

Iată și: Această bunicuță face sport la 76 de ani! E plină de mușchi

Milina Gatta și Giuseppe D'Anna locuiesc împreună (Foto: Tik Tok/Instagram)
Milina Gatta și Giuseppe D'Anna locuiesc împreună (Foto: Tik Tok/Instagram)

De la ce a început totul: „Nu te simți bine cu capul?"

Nepotul și bunica lui au acceptat, în cele din urmă, să-i acorde un interviu ziaristului Andrea Rossi de la „Alici Come Prima”. Femeia s-a amuzat pe seama celebrității ei: „L-am întrebat pe Giuseppe... ce ai făcut, m-ai pus pe TikTok? Nu te simți bine cu capul?".

Te-ar putea interesa și: E numai fibră la 63 de ani! Ce sfaturi ne dă pentru masa de Crăciun

Bunica nici nu a crezut la început. Îi era greu să creadă că un videoclip făcut în glumă poate fi văzut de zeci de milioane de oameni. ", a povestit nepotul. Milina Gatta și Giuseppe D'Anna au hotărât să continue farsa de pe internet. În ultima lor postare, cei doi au anunțat că ar aștepta un copil, iar mesajul a strâns alte câteva milioane de vizualizări și comentarii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net