Un adolescent s-a logodit cu vecina! I-ar putea fi bunică: «Mă face să mă simt tânără din nou»

Ultima actualizare:

Un adolescent și o bunicuță care are trei nepoți s-au logodit, în ciuda diferenței de vârstă de 37 de ani. Wuthichai Chantaraj (19 ani), a cunoscut-o pe jumătatea sa, Janla Namuangrak (56 de ani) când avea doar 10 ani.

Wuthichai Chantaraj (19 ani) și Janla Namuangrak (56 de ani)  (Foto: Profimedia)
Wuthichai Chantaraj (19 ani) și Janla Namuangrak (56 de ani) (Foto: Profimedia)

Bunica divorțată l-a rugat pe Wuthichai, care era vecinul său, ca să o ajute să facă curat în casa ei din provincia Sakhon Nakhon, aflată în nord-estul Thailandei.

Copilul a acceptat să o ajute pe femeie cu treburile gospodărești în mod regulat și între cei doi s-a legat o prietenie. Acum au o relație de doi ani și merg la întâlniri în oraș și la restaurante, potrivit tabloidului britanic Mirror.

Citește și: Ei formează cuplul cu cea mai mare diferenţă de vârstă din lume VIDEO

Au păstrat relația secretă

Cei doi spun că nu sunt descurajați de diferența de vârstă de 37 de ani și nu se sfiesc să-și arate afecțiunea unul față de celălalt în public, sărutându-se și ținându-se de mână.

Femeia îl cunoaște pe băiat de când avea 10 ani
Femeia îl cunoaște pe băiat de când avea 10 ani

Vezi și: Madonna iubește din nou! Un fotomodel de 23 de ani a cucerit-o iremediabil

Vorbind despre relație, Wuthichai, a spus: „Sunt cu Janla de doi ani acum. Este prima dată în viața mea când am simțit că vreau să mă asigur că cineva trăiește confortabil. Am văzut casa ei ponosită și m-am trezit gândindu-mă la modalități de a o ajuta să trăiască într-o stare mai bună. Este o femeie muncitoare și, de asemenea, sinceră. O admir."

Te-ar putea interesa și: Marc Anthony s-a logodit cu Miss Paraguay! Diferența de vârstă dintre ei este enormă

În ciuda faptului că cei doi au început o relație intimă în urmă cu aproximativ doi ani, au păstrat-o secretă și nu le-au spus nimic nici măcar prietenilor sau familiei. În cele din urmă, au decis să dezvăluie lumii legătura lor specială în ianuarie. Cuplul a postat pe rețelele sociale videoclipuri și fotografii care exprimă dragostea lor.

Află și: Tanti Sofica s-a măritat la 76 de ani. Mirele Miluță e cu 30 de ani mai tânăr

Janla spune că  Wuthichai o face să se simtă din nou tânără. Cei doi au dezvăluit că plănuiesc să se căsătorească. „Wuthichai a fost ca un supererou pentru mine. M-a ajutat în fiecare zi. Apoi, când era mai mare, am început să avem sentimente unul pentru celălalt. Am fost surprinsă, pentru că îl cunosc de când era copil. Când le-am spus oamenilor că suntem îndrăgostiți, au crezut că este o nebunie. Copiii mei au fost șocați. Dar el mă face să mă simt tânără din nou și am rămas împreună. Suntem fericiți. Ne vom căsători", a explicat ea.

Iată și: Katie Holmes, îndrăgostită până peste cap de bucătarul tinerel! Nu au ținut cont că sunt pe stradă și au făcut risipă de săruturi

Femeia s-a despărțit de fostul ei partener, cu care a avut o căsnicie de 20 de ani și cu care are trei copii, toți peste 30 de ani.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net