E numai fibră la 63 de ani! Ce sfaturi ne dă pentru masa de Crăciun

Ultima actualizare:

Cum Sărbătorile se apropie cu pași repezi, cu toții ne dorim să putem balansa bunătățile care vor fi puse pe masă cu dorința de a nu ne îngrășa în această perioadă. Ca să echilibrăm lucrurile și nici să nu ajungem să ne abținem de la mâncărurile noastre preferate, o bunicuță pasionată de fitness, toată numai fibră, a împărtășit sfaturile ei în materie de dietă, dar atenție! Nu trebuie exclus nici sportul.

Lesley Maxwel are 63 de ani și e toată numai mușchi, putând să concureze cu ușurință cu Don Juanii care merg la sală. Bunicuța spune că ar trebui, măcar acum de sărbători, să înlocuim dulciurile cu alimente bogate în proteine, să renunțăm la băuturile cu zahar adăugat și, de asemenea, să strecurăm și câteva exerciții fizice pe ici colo, cu toată familia, de ce nu, dacă tot ne reunim de Crăciun!

Lesley Maxwel are 63 de ani și e pasionată de fitness Foto: Instagram
Lesley Maxwel are 63 de ani și e pasionată de fitness Foto: Instagram

E toată numai fibră la 63 de ani

„Sfaturile mele pentru masa de Crăciun ar fi să mâncăm mai mult curcan, spre exemplu, decât tort. Prima variantă are proteine, pe când cea de-a doua se transformă doar în zahăr”, a spus Maxwell, potrivit Ny Post.

Lesley Maxwel este din Australia, Melbourne, și a participat la campionate mondiale de culturism, fiind acum și „profa” de sport a mai multor vedete.

„Aș spune să renunțăm pe cât putem și la băuturile îndulcite și chiar și vin, deoarece sunt galorii goale și de obicei se stochează drept depozite de grăsime”, a mai explicat ea. De asemenea, Lesley sugerează să luăm pauză între mese sau să ne oprim dacă deja simțim că suntem aproape plini, chiar dacă persoanele din jur insistă să le testăm bunătățile.

Așa arată în costum de baie, la 63 de ani! Foto: Instagram
Așa arată în costum de baie, la 63 de ani! Foto: Instagram

Nepoata lui Lesley Maxwel îi calcă pe urme

Maxwell se antrenează de 5 ori pe săptămână alături de nepoata ei, Tia, în vârstă de 20 de ani, care este, la rândul ei, „obsedată” de sală. Cele două se bucură, de asemenea, de mulți urmăritori în mediul online. Pasionata de fitness a mărturisit că adesea tinerii de la sala de forță spun că ar fi sora nepoatei ei, nicidecum bunica, dezvăluind că adesea chiar și băieții de 18 ani flirtează cu ea.

Lesley Maxwel și-a început transformarea în scop terapeutic, ca să se gândescă la orice altceva după ce a divorțat. Aceasta își urmează de 14 ani propria dietă, atât cu privire la mâncare, cât și la sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net