O fetiță de doi ani și-a blocat capul în oala cu prăjituri! Imagini virale

Misiune neobișnuită a pompierilor din Pennsylvania. Quinnley, o fetiță de doi ani din comitatul Mifflin, o acompania pe mama ei Erin Meixel în bucătărie și se juca cu o oală specială pentru prăjituri. Dar distracția copilului a dus la o întâmplare care se putea termina dramatic.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îi elibera capul micuței Quinnley (foto: Facebook)
A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îi elibera capul micuței Quinnley (foto: Facebook)

Citește și: O femeie a rămas blocată după o canapea, timp de trei ore! A fost nevoie de intervenția pompierilor 

Fetița și-a băgat capul prin oala care avea fundul decupat și a rămas blocată așa. „O purta ca pe un șal în jurul umerilor și nu a avut nici o reacție. A mâncat și a băut apă fără nici o grijă în timp ce avea oala în jurul gâtului”, a declarat mama ei, potrivit agenției americane de știri UPI. Pompierii chemați la fața locului au folosit un patent pentru a tăia oala și a elibera copilul, apoi au publicat imaginile pe rețelele sociale. A fost nevoie de aproximativ cinci minute pentru a o elibera pe tânără.

Copilul este bine, iar mama ei le mulțumește pompierilor pentru că au făcut o treabă atât de bună. Se pare că aceste incidente neobișnuite se desfășoară în familie - Meixel a spus că fiica ei are cu cine semăna. Și ea, când era copil, a avut nevoie de intervenția salvatorilor când picioarele i s-au blocat într-un scaun de plastic. Așa mamă, așa fiică!

Un raton s-a plimbat din Kentucky în Colorado pe un camion

Și dacă asta nu a fost de ajuns, în alt stat din Statelor Unite, un raton s-a plimbat din Kentucky în Colorado pe un camion încărcat cu paleți și a ajuns să conducă ofițerii de protecție a animalelor într-o urmărire sălbatică în jurul unui centru de distribuție, conform UPI.

Iată și: Femeie blocată într-o gură de aerisire. Pompierii au adus ulei ca să o salveze 

Departamentul de Poliție din Boulder a declarat într-o postare pe Facebook că angajații centrului de distribuție au văzut ratonul sărind de pe camion în timp ce încărcătura de paleți din Louisville era descărcată. Muncitorii au cerut ajutor a doua zi, când ratonul a fost reperat blocat între niște cherestea și un perete.

Autoritatea pentru Protecția Animalelor J. Whittle a ajuns la fața locului, iar animalul a fost eliberat de situația dificilă, dar a fost „agitat” și i-a condus pe Whittle și pe lucrătorii depozitului într-o urmărire de 45 de minute în jurul centrului de distribuție. „A alunecat prin plasa de captură. Mi-am spus: «L-am prins!». Ca după să îmi dau seamă că nu l-am prins. Atunci s-a prezentat un angajat cu canisa. Am luat coșul de gunoi, ratonul s-a îndepărtat de el și a ajuns direct în canisă" , a spus Whittle în postarea de pe Facebook.

O ciocănitoare a umplut pereții unei case cu peste 317 kg de ghinde

Și în California o companie de combatere a dăunătorilor a raportat recent unul dintre cele mai neobișnuite cazuri la care a lucrat vreodată - o ciocănitoare care a umplut pereții unei case cu peste 317 kg de ghinde. Nick Castro de la Extreme Pest Control a declarat că se aștepta să găsească un animal mort în interiorul peretelui unei case din Glen Ellen, potrivit UPI. 

Vezi și: Mila Kunis, salvată de pompieri. Vezi ce s-a întâmplat! 

Bărbatul a tăiat o mică gaură în peretele dormitorului de la etaj și a fost șocat când ghindele au început să curgă. Castro și colegii săi au descoperit că ghindele erau îngrămădite la aproximativ 6 metri înălțime în interior. A fost nevoie de aproximativ opt ore pentru a scoate toate ghindele. Tehnicianul a spus că a investigat în afara locuinței și a descoperit că ciocănitoarele au făcut găuri în coșul de fum și au băgat ghinde în deschideri în ultimii doi-cinci ani. De acolo, ghindele au căzut în cele din urmă în cavitatea peretelui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net