O sticlă de vin l-a costat cât toată vacanța din Bali! „Mi-a căzut inima în stomac”

Iată o experiență din care oricine poate învăța. Așadar: aviz tuturor amatorilor de vacanțe în Bali. Un turist din Australia a povestit, pe rețele sociale, ce a pățit după ce a petrecut o vacanță romantică împreună cu iubita lui în Bali (Indonezia). Întâmplarea, spune el, l-a traumatizat. I s-au dublat cheltuielile fără să știe, doar pentru că nu a fost atent ce comandă la un restaurant... Astfel, a cheltuit pe un vin mai mult decât pe tot sejurul. 

Bărbatul a văzut cât l-a costat vinul din Bali abia după ce a ajuns acasă / foto: Shutterstock
Bărbatul a văzut cât l-a costat vinul din Bali abia după ce a ajuns acasă / foto: Shutterstock

Pentru că era ziua de naștere a partenerei sale de viață, bărbatul a ales un restaurant de lux, deoarece a dorit s-o răsfețe. Gestul l-a dus însă la faliment. Când a ajuns acasă și a văzut desfășurătorul cheltuielilor a avut un mare șoc. Sticla de vin pe care o comandaseră l-a costat mai mult decât întreaga vacanță: 1.700 de dolari australieni, adică în jur de 5.350 de lei. 

„De obicei, nu bem alcool atunci când suntem în Bali, din cauza prețurilor mari de la băuturi de aici, dar de data aceasta am decis că voi comanda o sticlă de vin, având în vedere că era o ocazie cu totul specială”, a povestit australianul pe rețelele sociale, iar mesajul său a devenit în scurt timp viral.  

Australianul își amintește că, atunci când a comandat, ospătarul s-a mirat și l-a întrebat: „Sunteți sigur, domnule?”. Pe moment nu și-a dat seama de ce chelnerul a avut acea recție, așa că l-a asigurat că totul e ok. Asta și pentru că, a mai spus el, se aștepta ca sticla respectivă de vin să coste în jur de 1.700 de rupii indoneziene, echivalentul a 170 de dolari australieni, adică puțin peste 100 de euro (sau 500 de lei). 

„La un moment dat, bucătarul a ieșit să se prezinte, ceea ce mi s-a părut ciudat la acea vreme, dar am presupus că este un restaurant drăguț și nu m-am mai gândit la asta. A sosit nota, am plătit și am plecat. A doua zi dimineața m-am conectat la internet banking și am observat o taxă de 2.050 doalari australieni de la acel restaurant! Mi-a căzut inima în stomac și am avut un atac de panică. După ce am căutat prin lucrurile mele, am găsit chitanța și vinul era aproape de 1.700 de dolari australieni! Acea masă a costat de fapt mai mult decât întreaga vacanță”, a mai spus turistul păgubit, potrivit publicației britanice The Sun. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net