O virgină de 18 ani i-a cerut iubitului să fie primul ei bărbat! Răspunsul lui a făcut-o să plângă

image
Haley credea că este într-o relație cu KalebFoto: mirror.co.uk

Haley, o tânără virgină de 18 ani , a apărut într-o emisune TV și i-a cerut băiatului pe care îl iubiește să fie primul ei partener sexual, dar reacția lui a șocat-o. Kaleb și Haley se întâlnesc de de doar două luni, dar pentru că ea se mută odată cu începerea facultății, tânăra s-a hotărât să ducă relația la următorul nivel.

„E destul de ciudat să mă duc la facultate și să fiu încă virgină. Acolo nu prea sunt mulți virgini. Vreau să mă culc cu persoana potrivită și am o relație cu Kaleb de câteva luni, am fost la multe întâlniri cu el”, a povestit Haley în cadrul emisiunii lui Jerry Springer, potrivit Mirror.

Haley le-a explicat telespectatorilor că e îndrăgostită de Kaleb și că cei doi se înțeleg forte bine: „Am venit aici ca să îi spun lui Kaleb că sunt virgină și cred că îl iubesc. Vreau ca el să fie primul meu bărbat”.

„Cred că sunt gay”

Prezentatorul Jerry Springer i-a spus tinerei că se cam grăbește, însă Haley a rămas de neclintit. Cel puțin până a auzit ce are Kaleb de spus.

„Ne vedem de doar doulă luni și mi se pare cam repede. Sunt foarte confuz”, îi explică Kaleb prietenei lui. Haley îl întreabă de ce, iar Kaleb aruncă bomba: „Cred că sunt gay. Am fost la o petrecere unde m-am îmbătat cu un prieten, Jeff. M-am sărutat cu el și nu m-a deranjat de loc”. Și nu s-a terminat aici. Și-a făcut apariția și Jeff care îl sărută imediat pe Kaleb și îi spune că îi place de el: „Nu am mai avut astfel de sentimente pentru un bărbat până acum. Îmi place părul și stilul tău. Ești foarte drăguț”.

În mod amuzant, Jerry Springer îi spune fetei că nu are ce să facă și că va pleca virgină la universitate: „E bine că totuși ai aflat adevărul. Ești o domnișoară foarte drăguță”.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
gianina corondan tb1000 jpg
foto 1   Miki K Pital jpg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin, la pescuit în bustul gol  (Foto: Reuters) jpeg
vacanta femeie jpg
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg