Uite cum alegi jucăriile potrivite căţelului tău

Cumpără jucării speciale pentru câini Jucăriile pe care le cumperi trebuie să fie special făcute pentru câini. Nu cumpăra jucării pentru pisici, sau, mai rău, pentru copii. Ele sunt special concepute pentru nevoile câinilor.

Ia mai multe jucării şi dă-i-le pe rândCumpără mai multe jucării pentru câinele tău şi dă-i-le pe rând. Astfel, câinele nu se va plictisi şi nu-şi va găsi de lucru ronţăind mobila sau pantofii tăi. Dacă observi că există o jucărie care nu-i mai place, nu i-o mai da deloc, cel puţin pentru o perioadă de timp.

Alege latex sau cauciucPoţi cumpăra câteva jucării din latex sau cauciuc, modele care piuie, dar ai mare grijă să nu le rupă în bucăţele şi să nu se înece cu ele.

Cumpără mai multe modeleModelele de jucării pentru adulţi diferă de cele pentru pui. La început, nu ştii ce jucării îi plac puiului aşa că optează pentru mai multe modele. Pe măsură ce acesta creşte, vei vedea cu ce îi place să se joace. De exemplu, unii câini iubesc la nebunie jucăriile care scot sunete, alţii nu le suportă.

Optează pentru jucării fabricate din lânăMai ales pe perioada iernii, cumpără jucării din lână. Câinele tău le va adora pentru că sunt moi şi pufoase. Dar ai grijă să fie de foarte bună calitate. Câinele poate înghiţi umplutura, dacă jucăria nu este cusută foarte bine.

Cumpără jucării suficient de mariCumpără jucării destul de mari încât câinele să nu se înece cu ele, dar suficient de mici cât să le poată ţine în gură. Orice este mai mic decât o minge de ping pong este prea mic pentru orice câine.

Oase, discuri, mingiuţeJucăriile care imită oasele sunt mai mult decât recomandate. Câinele le va rontăi şi va putea înghiţi orice bucată se desprinde din ele. Jucăriile făcute din sfoară sunt excelente deoarece sunt greu de stricat şi ajută la curăţarea dinţilor. Dacă ai un câine activ, care are nevoie de multă mişcare, cumpără mingiuţe sau discuri după care animalul să alerge atunci când îl duci la joacă în parc.

Alege magazine specializate Cumpără jucăriile numai din magazine specializate sau de la raioanele din hypermarketuri dedicate animalelor de companie.

Aruncă jucăriile stricate sau rupte Aruncă jucăriile stricate sau care încep să se dezmembreze pentru că pot deveni un pericol pentru căţelul tău.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
FotoJet (1) jpg
Arab jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg