P─ârin╚Ťii au g─âsit-o pe profesoara copilului aproape goal─â pe Internet

28 martie 2016
image
Gemma Laird (21 de ani) lucra ca profesoară suplinitoare la o școală din Angliafoto: Twitter

P─ârin╚Ťii unui copil au fost ╚Öoca╚Ťi c├ónd au descoperit-o pe profesoara suplinitoare a acestuia aproape dezbr─âcat─â pe Internet. Femeia ├«n v├órst─â de 21 de ani avea poze cu ea ├«n lenjerie intim─â pe profilul personal de pe o re╚Ťea social─â.

Gemma Laird nu a crezut c─â fotografiile vor reprezenta o problem─â ├«n cariera ei, fiind realizate ├«ntr-un studio profesional, av├ónd o carier─â format─â ca model. Potrivit metro.co.uk, p─ârin╚Ťii care au v─âzut imaginile le-au adus ├«n aten╚Ťia directoarei ╚Öcolii, iar Gemma a fost concediat─â de la ╚ścoala Primar─â Bloemfontein din comitatul Durham, din Anglia.

This is ridiculous! https://t.co/o5suuOBSAcÔÇö Michaela Meenaghan (@xXkayla92Xx) March 28, 2016

This is ridiculous! https://t.co/o5suuOBSAc

ÔÇ×M─â descurcam foarte bine cu jobul ╚Öi primeam p─âreri pozitive. Au spus c─â m─â descurc foarte bine cu copiii. Dup─â s─âpt─âm├ón─â, am fost chemat─â la birou ╚Öi Laura Liddel, directoarea, a spus ┬źNu vreau s─â am conversa╚Ťia asta cu tine, dar trebuie┬╗ÔÇŁ, a povestit Gemma, care consider─â c─â a fost nedrept─â╚Ťit─â.

Mai mult, t├ón─âra sus╚Ťine c─â a fost concediat─â pe nedrept. ÔÇ×Mi-a spus c─â cineva a fost pe pagina mea de Facebook ╚Öi a descoperit c─â lucram ca model. M-au reportat pentru asta. Mi s-a spus c─â nu vor s─â strice reputa╚Ťia ╚Öcolii ╚Öi c─â oamenii ├«╚Öi vor pierde respectul pentru ╚Öcoal─â dac─â aflau c─â sunt model. Un alt lucru pe care l-a zis a fost c─â unii dintre elevi au probleme de ├«ncredere ├«n sine, iar ea nu voia ca ei s─â m─â caute pe Facebook sau InstagramÔÇŁ, a mai relatat Gemma.

Aceasta a m─ârturisit c─â directoarea a f─âcut-o s─â se simt─â ca o prostituat─â. ÔÇ× A zis c─â nu vrea ca elevii ei din clasa a ╚Öasea s─â cread─â c─â este acceptabil s─â fie model. M-a f─âcut s─â m─â simt mizerabil ╚Öi ca ╚Öi cum a╚Ö fi o prostitut─â. Este ridicolÔÇŁ, a mai povestit t├ón─âra.

Pe de alt─â parte, directoarea ╚Öcolii, Laura Liddell, a declarat c─â to╚Ťi cei angaja╚Ťi ├«n institu╚Ťie trebuie s─â fie un model demn de urmat pentru elevi. ÔÇ×Ne a╚Ötept─âm de la membrii stafului ╚Öi de la cei plasa╚Ťi ├«n ucenicie s─â adere la anumite standarde de comportament, inclusiv privind folosirea re╚Ťelelor sociale, ╚Öi s─â fie un exemplu bun pentru eleviÔÇŁ, a spus ea. ÔÇ×Ni s-a adus la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â imagini nepotrivite ╚Öi cu care nu se potrivesc cu standardele noastre au fost publicate pe re╚Ťelele sociale de o ucenic─â nou─â. Din nefericire, am considerat c─â nu avem alt─â op╚Ťiune dec├ót s─â punem sf├ór╚Öit colaborarea pentru a oferi persoanei ╚Öansa de a c─âuta o alt─â colaborare ├«n alt─â parteÔÇŁ, a concluzionat Laura Liddell,

florin calinescu png
BeFunky collage (16) jpg
anamaria prodan png
laurentiu reghecampf corina caciuc png
BeFunky collage (17) jpg
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
shurubel
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg
cracked screen phone 6137675 1920 jpg
X 5IWe83ul1Ur30GxxdlGA jpg