Plătit cu 6.583 $ pe lună să mănânce 2,5 kg de căpşune pe zi

Ultima actualizare:

    Artur Grochala  călătoreşte în  întreaga lume ca să  găsească cele mai  gustoase căpşune
Artur Grochala călătoreşte în întreaga lume ca să găsească cele mai gustoase căpşune

Are una dintre cele mai plăcute slujbe de lume! Artur Grochala, un bărbat de 31 de ani, gustă peste 125 de căpşune pe zi, fiindcă asta e sarcina sa, în calitate de angajat.

Asta da slujbă! Britanicul Artur Grochala câştigă 79.000 de dolari (circa 319.622 de lei) pe an, adică 6.583 dolari (26.634 de lei) pe lună, numai ca să se înfrupte cu căpşune. El este angajatul lanţului de supermarketuri Asda, care l-a însărcinat să asigure pe rafturi numai cele mai delicioase fructe. Grochala este obligat să guste peste 125 de căpşune pe zi. O căpşună are greutatea medie de 20 de grame. Asta înseamnă că bărbatul ajunge să mănânce 2,5 kilograme de căpşune pe zi, ca să-şi îndeplinească sarcinile de serviciu. Într-un an, consumă 45.625 căpşune, adică 912,5 kilograme. Iar pe lună, se înfruptă cu 76 de kilograme. De când are această slujbă, Artur Grochala a trebuit să viziteze sute de ferme din întreaga lume şi să încerce nenumărate varietăţi de căpşune. 

Britanicul Artur Grochala este angajat pentru a testa  fructele care se vând într-un lanţ de supermarketuri
Britanicul Artur Grochala este angajat pentru a testa fructele care se vând într-un lanţ de supermarketuri

“Dragostea mea pentru gustul delicios al căpşunelor proaspete nu se va sfârşi niciodată. Nu o să mă satur niciodată, nu mă voi plictisi de gustul lor. Sunt foarte norocos să am o astfel de meserie. Căpşunele au fost şi sunt fructele mele preferate şi ştiu că sunt pline de vitamine şi antioxidanţi. Nu-mi vine să cred că am norocul de a fi plătit să călătoresc în lume pentru a gusta căpşune”, a spus britanicul. “Când testez căpşunele trebuie să ţin cont de gust, textură şi aspect. Mărimea contează însă cel mai mult. Cele mai delicioase căpşune au diametrul între 25 şi 50 de milimetri”, a dezvăluit expertul în degustarea fructelor.

image
image
image
image
image
image
robot Bard jpg
euroins despagubiri rca png
amanda bine bine jpg
shutterstock 1772911847 jpg
finlanda jpeg
Sfântul Arhanghel Mihail   icoană de Gabriel Toma Chituc png