Poftiți în croaziera Disney! Biletul costă o avere

Disney Cruise Line a oferit fanilor o primă privire în interiorul noului său vas de croazieră, Disney Treasure, care promite familiilor o experiență de neuitat. Vorbim, printre altele, de restaurante captivante inspirate de „Coco”, un bar care arată ca celebrul Jungle Cruise și de un tobogan epic, în care ești propulsat prin mai multe tuneluri, în timp ce te alături personajelor Mickey și Minnie în căutarea comorii într-un templu antic.

Disney Cruise Line pornește în prima sa călătorie în 2024 (Foto: Disney Cruise Line)
Disney Cruise Line pornește în prima sa călătorie în 2024 (Foto: Disney Cruise Line)

Clienții, de la mic la mare, se pot bucura de piscinele de pe vapor, un centru spa, Teatrul Walt Disney cu spectacole precum „Frumoasa și Bestia”, dar și multe cluburi pentru copii de toate vârstele, care includ apariții ale multor personaje Disney.

Prima călătorie are loc pe 21 decembrie 2024

Așa arată toboganul „AquaMouse: Blestemul Oului de Aur” (Foto: Disney)
Așa arată toboganul „AquaMouse: Blestemul Oului de Aur” (Foto: Disney)

Nava își va face călătoria inaugurală pe 21 decembrie 2024, într-un sejur de șapte nopți în Caraibe, cu plecarea din Florida. Rezervările se vor deschide pentru membrii Disney Cruise Line Castaway Club pe 12 septembrie 2023 și pentru publicul larg pe 20 septembrie. Croaziera costă între 5.000-9.000 de dolari pentru două persoane, în funcție de itinerarul pe care îl aleg clienții.

Toboganul „AquaMouse: Blestemul Oului de Aur” va fi, cu siguranță, vedeta acestei croaziere. Clienții curajoși se vor plimba pe plutele de două persoane de-a lungul a 200 de metri de tuneluri încrucișate, cu ecrane care prezintă scurtmetraje animate, în timp ce Mickey și Minnie explorează un templu antic în căutarea unei comori legendare.

Există, de asemenea, și mai multe locații pe vapor, inspirate din atracțiile emblematice ale parcului Disney. De exemplu, Skipper Society este un lounge tematic care aduce aminte de populara plimbare cu barca, Jungle Cruise.

Pe navă puteți avea parte și de o experiență culinară captivantă inspirată de „Coco” de la Pixar. În Plaza de Coco, familiile vor savura mâncare delicioasă, în timp ce se alătură lui Miguel și familiei lui într-o călătorie plină de muzică, care urmează povestea principală a filmului și se întinde pe două nopți.

Adulții și copiii deopotrivă își pot răsfăța pofta de dulce la Jumbeaux’s Sweets, inspirată de popularul salon de înghețată prezentat în desenul „Zootopia”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net