Poftiți în primul parc «Zootopia» din lume! Cât costă biletul de intrare

Vești bune pentru fanii desenului animat „Zootopia”! Personajele pot fi vizitate acum la Shanghai Disney Resort, care a inaugurat marți primul parc tematic bazat pe popularul film lansat în 2016, potrivit publicației South China Morning Post.

Primul parc tematic Zootopia, inaugurat în Shanghai Disneyland
Shanghai Disneyland găzduiește acum primul parc tematic „Zootopia” (Foto: Profimedia)

Este cel de-al optulea parc tematic lansat de Shanghai Disnelyand, dar și prima atracție „Zootopia” din lume. Personajele simpatice din filmul animat -- iepuroaica Judy Hopps, vulpea Nick Wilde, gazela Shakira, oița Talangă și ghepardul Gheruță – au prins viață în parcul „Zootopia”.

Fanii „Zootopia” s-au înghesuit să se pozeze cu personajele preferate 

Vizitatorii s-au pozat cu vulpea Nick Wilde și iepuroaica Judy Hopps (Foto: Profimedia)
Vizitatorii s-au pozat cu vulpea Nick Wilde și iepuroaica Judy Hopps (Foto: Profimedia)

Biletul de intrare costă 57 de dolari, iar vizitatorii au parte de multe surprize. Fiecare element al tărâmului, de la alimente, băuturi și divertisment au fost special concepute pentru ca cei care ajung aici să se simtă exact ca în celebra metropolă a animalelor, acolo unde toate speciile conviețuiesc.

În parcul „Zootopia”, adulții și copiii au parte de plimbări prin cartierele moderne de locuințe, precum luxosul Saharaa Swuare sau glacialul Tundratown.

Shanghai Disney Resort a anunțat că a lansat un nou parc tematic pentru a îndeplini dorința post-pandemică a oamenilor de a călători și a se distra, creând astfel experiențe noi pentru turiștii care vin în China. Shanghai Disneyland are o capacitate de a găzdui 80.000 de oaspeți pe zi pe o suprafață întinsă pe 390 de hectare, de trei ori mai mult decât Hong Kong Disneyland.

Cred că ceea ce ați văzut în ultimul an, pe măsură ce oamenii au ieșit din pandemie, a fost dorința cu care toți experimentează, din nou, viața”, a explicat Joe Schott, președinte și director general la Shanghai Disney Resort. Turismul a devenit unul dintre principalii beneficiari ai renunțării la carantină. În Shanghai, cheltuielile totale pentru hoteluri și restaurante au crescut cu 42%, până la 2,7 miliarde de dolari în prima jumătate a anului, depășind creșterea produsului intern brut al orașului cu 9,7%, potrivit datelor oficiale.

„Shanghai Disney Resort este una dintre destinațiile turistice de referință ale orașului și atrage mii de vizitatori în fiecare zi, iar noua atracție «Zootopia» îl va ajuta să crească atât traficul pe termen scurt, cât și pe termen lung”, a declarat Li Wenjie, CEO al Shanghai Yaheng International Travel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net