Previziunile lui Nostradamus pentru 2024. Vom avea un nou papă?

Nostradamus, un astrolog francez din secolul al XVI-lea, cunoscut drept „profetul pieirii”, a făcut câteva previziuni îngrijorătoare și pentru anul 2024. Potrivit acestuia, ne așteaptă războaie, foamete și dezastre naturale.

Nostradamus
Nostradamus a trăit între anii 1503 și 1566 și a fost un astrolog francez (Foto: wikipedia.org)

Conform textului său din 1555 „Les Propheties” („Profețiile”), 2024 va aduce lupte globale continue, inclusiv război pe mări, tulburări regale și dezastre umanitare. Viziunea sa asupra viitorului este prezentată în 942 de versuri numite catrene și, în timp ce scrierile sale sunt oarecum vagi, i s-a creditat că a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, asasinarea lui John F. Kennedy, atacurile din 11 septembrie, dar și pandemia de COVID-19. 

Nostradamus, previziuni pentru 2024. Începe al Treilea Răzvoi Mondial?

Pentru anul ce urmează, Nostradamus a prezis „lupte și bătălii pe mare” și a spus că „un adversar roșu va deveni palid de frică, semănând groază în marele Ocean”. Unii cred că „adversarul roșu” s-ar putea referi la China și la steagul său roșu.

„Bătălia navală” s-ar putea referi, de asemenea, la tensiunile Chinei cu insula Taiwan, potrivit New York Post. Beijing, capitala Chinei, are cea mai mare marina din lume.

2024 ar putea aduce schimbări la Vatican

Papa Francisc (87 de ani) ar putea fi înlocuit, conform predicțiilor astrologului. „Prin moartea unui pontif foarte bătrân, va fi ales un roman de vârstă bună, care va sta mult timp în activitate”, a scris Nostradamus. Papa Francisc a avut în ultima vreme mai multe probleme de sănătate, fiind nevoit să își anuleze diverse călătorii și audiențe pe care le avea programate, inclusiv călătoria la Dubai din noiembrie, unde trebuia să ia parte la conferința COP28 despre climă. 

Dezastru climatic

Totodată, profetul a mai prezis și un dezastru climatic în 2024. Dacă 2023 a venit cu incendii și inundații de proporții, se pare că 2024 nu va fi diferit în acest sens, ba chiar va fi și mai rău. „Pământul uscat va deveni mai uscat și vor fi inundații mai mari decât s-au văzut vreodată”, a scris Nostradamus.

Tensiuni în familia regală britanică?

Nostradamus a prezis că un „rege al insulelor” va fi „alungat cu forța”. Unii cred că astrologul face referire la Regele Charles al III-lea. Un alt pasaj despre care se presupune că este scris tot despre Charles spune că „imediat după aceea va fi uns un nou rege / Care, pentru o lungă perioadă de timp, va potoli pământul”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net