Prezentare de modă cu ținute de ciocolată, la Paris. Rochiile sunt numai bune de...mâncat!

Celebra paradă Salon du Chocolat, unde modelele defilează pe podium în ținute realizate din ciocolată, a revenit în forță zilele trecute, cu cea de-a 28-a ediție a sa. Bucătarul-patiser de ciocolată Arnauld Larher și designerul Marco Sgarra și-au prezentat rochiile „delicioase”, vineri, în cadrul evenimentului din Paris. Show Cacao, așa cum a fost intitulată prezentarea de modă, a strâns anul acesta fonduri pentru organizația caritabilă Mécénat Chirurgie Cardiaque.

Rochiile de ciocolată au făcut furori, la Paris

Dansatoarea Katrina Patchett a defilat într-o rochie făcută din ciocolată, la Salon du Chocolat 2023
Dansatoarea Katrina Patchett a defilat într-o rochie făcută din ciocolată (Foto: Profimedia)

Salon du Chocolat, faimosul loc de întâlnire pentru iubitorii de ciocolată, a revenot la Paris, la Parc des Expos de la Porte de Versailles, în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie 2023. 

Prezentarea rochiilor de ciocolată a fost așteptată de toată lumea și nu a dezamăgit. Din cauza căldurii emanate de corpul uman, ciocolatierilor le-a fost imposibil să creeze o rochie realizată în întregime din ciocolată. „Așadar, a trebuit să ne gândim să adăugăm ciocolată ca accesoriu la rochie”, explică maestrul ciocolatier Jean-Luc Decluzeau.

Ținutele „delicioase”, realizate de Arnauld Larher și Marco Sgarra (Foto: Profimedia)
Ținutele „delicioase”, realizate de Arnauld Larher și Marco Sgarra (Foto: Profimedia)

De aproape trei decenii, Salo Du Chocolat din Paris a transformat capitala în locul de întâlnire al marilor nume din industria ciocolatei. În fiecare an, profesioniștii și iubitorii de ciocolată se adună aici pentru a celebra inovațiile acestui desert universal”, a declarat un purtător de cuvânt al evenimentului, citat de Confectionery News.

Nu există posibilitatea ca dependenții de ciocolată să rateze acest eveniment gourmet! Pentru această nouă ediție de ciocolată, au fost inaugurate 2 spații noi: „A fost odată patiserie”, unde 3 case majore vor oferi clasice ale patiseriei franceze și „Passage gourmand”, un tur al Franței de dulciuri de (re)descoperit, cu multe specialități regionale. Și după doi ani de absență, și zona Japoniei a revenit la Salon du Chocolat!

În fiecare an, acest eveniment de neratat din Paris încântă vizitatorii cu numeroase activități. Degustări, ateliere, demonstrații live, toate sunt motive pentru a face o plimbare în acest loc magic, unde un parfum delicios de cacao îi tentează pe iubitorii de dulciuri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net