Prezentator TV celebru, ucis alături de iubitul lui! Suspectul principal este un polițist

Crimă șocantă în Australia! Jesse Baird (26 de ani), un prezentator celebru din Australia, și iubitul lui, Luke Davies (29 de ani), au fost dați dispăruți săptămâna trecută. Familia și prietenii lor nu se așteptau niciodată la ce avea să urmeze. Cadavrele celor doi au fost descoperite pe o proprietate din orașul Bungonia, ascunse sub pietre și alte resturi.

Luke Davies și Jesse Baird au fost împușcați (Foto: Instagram)
Luke Davies și Jesse Baird au fost împușcați (Foto: Instagram)

Polițiștii australieni au găsit și două genți pentru plăci de surf, în care cadavrele celor doi iubiți ar fi fost transportate. Cel care i-a ucis a fost Beaumont Lamarre-Condon (28 de ani), de meserie polițist. Bărbatul a fost orbit de gelozie, spun anchetatorii, întrucât în trecut a avut o relație cu prezentatorul TV. El și-a mărturisit crima și le-a spus polițiștilor unde a ascuns cadavrele.

Motivul crimei ar fi gelozia

„Familiile au fost informate. Și detectivii de la locul crimei tocmai au sosit la fața locului în acel loc acum.”, a anunțat, marți, poliția din New South Wales.

 Cei doi bărbați ar fi fost uciși cu o armă de foc pe 19 februarie, chiar în casa lor, din Paddington, o suburbie din Sydney, iar de acolo criminalul a transportat cadavrele. Înainte de a deveni polițist în 2019, Beaumont a fost un influencer celebru care a cunoscut vedete de talie mondială precum Miley Cyrus, Taylor Swift și Harry Styles.

Jesse Baird a fost un prezentator și reporter pe covorul roșu destul de cunoscut în Australia. Iubitul lui, Luke Davies, a fost însoțitor de bord. Se pare că Jesse și cel care i-a luat viața au fost într-o relație până anul trecut. Beaumont Lamarre-Condon nu a putut să suporte ideea că prezentatorul TV are un nou iubit, așa că a decis să îi ucidă pe amândoi.

„Cadavrele au fost acoperite de moloz și starea lor nu va fi cunoscută până când nu vom face o investigație adecvată a locului crimei și, de acolo, vom putea face și o autopsie.”, a explicat detectivul Daniel Doherty, citat de The Independent. Postul TV pentru care a lucrat Jesse Baird i-a adus un ultim omagiu: „Familia Network 10 a fost zguduită de uciderea lui Jesse. Vrem să-l sărbătorim pentru omul care a fost, nu pentru felul în care a murit. Iată cum ne amintim de el – uimitor de talentat, amuzant, frumos pe dinăuntru și pe dinafară și iubit și regretat pentru totdeauna. — Te iubim, Jesse”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net