Prognoza meteo 23 februarie 2022. Vremea se răcește și va ploua în toată țara

Ultima actualizare:

Meteorologii anunță vreme cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă a anului, cu temperaturi ce vor atinge 12 grade și minime ce vor coborî până la -6 grade la munte. 

Prognoza meteo 23 februarie 2022. Vremea se răcește spre deosebire de zilele trecute
Prognoza meteo 23 februarie 2022. Vremea se răcește spre deosebire de zilele trecute

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului cu valori care vor urca până la 12 grade și minime care se vor situa între 4 și -6 grade Celsius. Cu toate că maximele sunt ceva mai scăzute decât în zilele precedente, valorile termice depășesc media anuală, specifică lunii februarie.

Potrivit ANM vremea va fi ploioasă azi în majoritatea zonelor țării, însă din fericire precipitațiile nu vor fi însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab până la moderat în zonele de câmpie și depresiune, dar în zonele montane vântul ar putea atinge viteze de peste 100 km/h, viscolind zăpada.

La munte vântul va sufla în rafale

La munte vor fi precipitații sub formă de ninsoare, care vor predomina, cu precădere în zonelele Carpaților Orientali și cei Meridionali. Se vor crea condiții de ceață dimineața și seara.

Pe parcursul zilei, vor exista intensificări ale vântului și în restul zonelor montane, în principal în Oltenia și Transilvania, unde vântul va sufla la viteze mai mici și pentru intervale mai scurte de timp.

În țară, valorile termice maxime se vor încadra între 3 și 12 grade, iar cele minime între -4 și 5 grade. Dimineața și noaptea ne putem aștepta la ceață.

În Capitală va predomina ceața

În Capitală cetățenii vor avea parte de o vreme răcoroasă, cu un cer predominant noros. De asemenea, este posibil să se creeze condiții de ploaie, temporar și local, fără să se strângă cantități însemnate de apă. Vântul va bate slab spre moderat. N eputem aștepta la ceață la primele ore ale dimineții, mai ales în zonele de periferie. Maxima zilei atinge 12 grade, în timp ce minima va fi de 4 grade.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net