Secretul pentru creșterea imunității, dezvăluit de medicul Monica Pop. Cum scapi de răceli și gripe: „Șansele de îmbolnăvire vor fi mult mai mici”

Ultima actualizare:

Sistemul imunitar este deosebit de important pentru organismul nostru deoarece are rolul de a ne proteja împotriva infecțiilor și a altor agenți patogeni care pot pătrunde în corp. Acesta recunoaște și distruge microorganismele, cum ar fi bacteriile, virușii și ciupercile, care pot provoca boli. Astfel, ajută la menținerea sănătății organismului. Dr. Monica Pop oferă tratamentul ideal pentru creșterea imunității.

Tratament pentru creșterea imunității
Tratament pentru creșterea imunității

Importanța sistemului imunitar

Sistemul imunitar poate detecta și elimina celulele canceroase sau anormale, ajutând la prevenirea dezvoltării cancerului. După ce organismul se confruntă cu un anumit patogen, sistemul imunitar poate dezvolta o „memorie imună", ceea ce înseamnă că va răspunde mai rapid și mai eficient în cazul unei reinfectări cu același patogen.

În ceea ce privește cazurile de răceală sau gripă, chiar și un sistem imunitar sănătos poate fi depășit de aceste infecții. Există mai multe motive pentru acest lucru. De pildă, virușii care cauzează răceala sau gripa pot suferi mutații frecvente. Acest lucru face ca sistemul imunitar să nu fie întotdeauna pregătit să le combată eficient.  În plus, stresul, o alimentație necorespunzătoare, lipsa somnului și alți factori pot slăbi sistemul imunitar, făcându-l mai puțin eficient în combaterea infecțiilor. Iată ce spune Dr. Monica Pop despre sistemul imunitar: 

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Creșterea imunității. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Această vitamină trebuie luată toată viața. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a declarat Monica Pop, la Antena 3 CNN.

Tratament pentru creșterea imunității

„Tratament pentru creşterea imunităţii – Proxilaxia îmbolnăvirii

Recomandare:

Dr. Monica Pop: „Aproape toată populaţia are deficit de vitamina D3 şi e mult mai expusă la îmbolnăviri”

– Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

– Vitamina A – 2 capsule pe săptămână (sau 1-2 ml se bea din soluţie de Vit A)

– Vitamina D3, foarte foarte importantă și necesară, 3000-5000 u zilnic. La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi.

Totul, o lună. Apoi, continuaţi cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Şi, anual măcar (dacă nu la 6 luni), faceţi o determinare. Valori normale 30-100. Aproape toată populaţia are deficit de Vitamina D3 şi astfel e mult mai expusă la contaminări sau îmbolnăviri (orice). Nu uitaţi să mâncaţi o proteină înainte de a ieşi din casă (ou, brânză, şuncă) pentru ca mecanismul de apărare să fie în „acțiune”! Astfel, şansele de îmbolnăvire vor fi mult, mult mai mici!”, a mai spusprof. dr. Monica Pop, într-o postare pe pagina de Facebook, citată de doctorulzilei.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net