Sfântul Valentin 2021. Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiţilor cu buget redus

Ultima actualizare:

    Sfântul Valentin 2021foto: shutterstock
Sfântul Valentin 2021foto: shutterstock

Sfântul Valentin, 14 februarie, se apropie cu repeziciune, iar cuplurile îndrăgostite își fac planuri care mai de care mai romantice pentru această ocazie. Însă de cele mai multe ori, în calea romantismului stau banii, mai exact lipsa lor, așa că vă prezentăm o listă de idei de Ziua Îndrăgostiţilor, cu buget redus.

Fă un CD personalizat cu muzică

Poate ți se pare o tehnică demodată de a-ți impresiona partenerul/partenera, însă este în continuare la fel de eficientă. Cu toții avem melodii pe care vibram, iar faptul că le-ai reținut și ai depus efortul de a le scrie pe un CD, special pentru el/ea, va fi cu siguranță impresionant. Și foarte accesibil!

O fotografie înrămată

Arată-i că vrei să fii alături de el/ea și când sunteți despărțiți. Ce metodă mai bună de a face acest lucru decât printr-o fotografie cu voi doi îndrăgostiți, încadrată într-o ramă foarte frumoasă?!  Este un cadou sentimental, pe care îl va prețui cu siguranță și una dintre cele mai romantice idei de Ziua Îndrăgostiţilor.

O cutie cu ciocolată

O idee deloc originală, dar foarte apreciată de reprezentantele sexului feminin, este ciocolata. Este delicoasă, ieftină și foarte accesibilă. Nu degeaba se găsește în orice benzinărie, la orice oră. Însoțită de un trandafir roșu, orice cutie cu ciocolată se transformă într-un afrodisiac garantat.

O felicitare siropoasă

Ne amuzăm cu toții când citim pe Internet texte siropoase, dar acestea mai au și alt scop în afară de cel de amuzament. Ele topesc inima unei femei! Simplul fapt că partenerul lor și-a așternut sentimentele sincere pe hârtie și le-a încredințat celei iubite demonstrează nu numai că e una dintre cele mai romantice idei de Sfântul Valentin, ci și cea mai curajoasă.

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
1 apa de trandafiri 1401915263 jpg jpeg
inghetata lingurita freepik png
20230922 112723 jpg
Tramvai FB nicușor dan jpg
muraturi freepik png